Zamilovaná Sid v slzách. Haďák bydlí s jinou

ZOO (39) – Nastěhovala jsem se

Herečce Michaele Pecháčkové zůstanou jako Sid v oblíbeném seriálu oči pro pláč. Namísto romantického setkání s Haďákem ji čeká pořádný šok. V jeho bytě ji přivítá polonahá slečna, která se k chovateli hadů dokonce už i nastěhovala! Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak na to Sid zareaguje.

Půvabná Sid má tajného ctitele. Neznámý nápadník jí začal každé ráno posílat krabičku s koblihami, které si s oblibou dopřeje ke snídani. Nenechává však žádný vzkaz, a tak se může ošetřovatelka jen domnívat, kdo má sladké zásilky na svědomí. Když vyloučí Alberta, dospěje k závěru, že za nimi pravděpodobně stojí Haďák.

Samotářský Adam se ovšem ten den v práci neukáže, Sid se proto rozhodne zajít k němu domů. Tam ji ale čeká nemilé překvapení. Otevřít jí přijde ona neznámá slečna, se kterou se Haďák s takovým nadšením vítal a s níž odešel na skleničku místo Sid. Nyní ji Alena, která se představí jako Adamova kamarádka, přivítá jen v ručníku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Když navíc z telefonického rozhovoru vyplyne, že se k Haďákovi nastěhovala, Sid zůstane jako opařená. Na rodinnou večeři, již si její maminka v podání Sabiny Laurinové vymínila, dorazí v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, celá ubrečená. „Já jsem se asi blbě zamilovala, mami,“ svěří se jí.

Pochopení a náklonnost najde i u Viky, která řeší složitou situaci s Petrem, jenž dal Markétě kopačky a touží už být jenom s Alex. Podle sympatické chůvy na sobě především nesmí dát znát, jak moc ji toto zjištění zasáhlo. „Nedávej mu to najevo, dělej, že jsi v pohodě. Buď hrdá,“ radí jí zkušenější Viky.

Nevítaný tajný ctitel

I když má Sid plnou hlavu Adama a jeho nové spolubydlící, musí se vypořádat s další komplikací. Ukáže se, že jejím skrytým ctitelem totiž není Haďák, ale Ondra – nápadník, kterého jí vybrala babička Sidonie. Ten si uvědomil, jak moc je Sid skvělá, a chtěl by být více než pouhý kamarád.

Jak se Haďák zachová po polibku Ondry a Sid? Zkusí ji znovu pozvat na rande a zabojovat o ni, nebo to vzdá? A kdo je jeho nová podnájemnice? Skutečně s ní Adam něco má? Nebo je to jen stará známá a Sid si její nastěhování špatně vyložila? Třeba hází flintu do žita předčasně a vše je trochu jinak, než se na první pohled zdá.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.