Petr byl můj život! Je to tvoje vina, schytá to Viky od zoufalé Markéty

ZOO (38) – Je to tvoje vina

Herečka Michaela Petřeková zažívá jako Markéta v oblíbeném rodinném seriálu nezáviděníhodnou situaci. Partner Petr se s ní rozchází kvůli jiné ženě. Její zuřivosti se tak nevyhne ani Alex, ani Viky. Na tu spustí přímo u soudce doma. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co si od ní chůva vyslechne a v jaké chvíli začne nešťastnou Markétu litovat.

Právničku Markétu čeká pěkně náročné období. Bude se muset vypořádat s nečekaným rozchodem. Soudce Petr je totiž bezhlavě zamilovaný do barové zpěvačky Alex a nehodlá to hrát na dvě strany. Markéta tak od něho dostane kopačky. Její prvotní reakce, kdy Petrovi ztropí pořádnou scénu, a dokonce po něm hodí i porcelánovou dekoraci, ale nebude jediným výstupem.

Emoce neudrží na uzdě ani následující den, kdy si přijde pro své osobní věci. Jakmile spatří Viky, vjede do ní vztek. „Tohle všechno je tvoje vina, víš to?“ osočí chůvu, kterou nikdy neměla zrovna v lásce. „Žili jsme si krásně, dokud ses neobjevila ty a s tebou tvá prašivá sestra,“ spustí Markéta vlnu výčitek. Zastaví ji až Petr svým příchodem.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Nešťastná Markéta, která si ještě nedávno věřila natolik, že neváhala a o soudce se s Lady X vsadila, se nakonec rozhodne zapít svůj žal v baru. Když ji celou ubrečenou uvidí Viky, nedá jí to a přisedne si. Snaží se jí vysvětlit, že Alex Petra opravdu miluje a nejde jen o sázku nebo kalkul. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, ji ovšem půvabná právnička ohromí nevídanou otevřeností. „Víš, jak dlouho ho miluju? Od školy. Petr byl můj život,“ svěří se zoufalá Markéta.

Markétino vyprávění Viky očividně zasáhne. Od začátku si je vědoma, jak moc na něm jeho partnerka lpí, až nyní jí ale dojde, co všechno pro jeho lásku už obětovala. Bude jí Markéty natolik líto, že si nedovolí být s Petrem šťastná? Nebo se jí snad rozleží v hlavě, na co ji upozornila? Je dost možné, že v něčem má její sokyně pravdu. Faktem totiž zůstává, že Viky nemá s Petrem mnoho společného a jejich vzájemné rozdíly by časem mohly být propastné.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.