Nečekaná přepadovka: Romantiku soudce a Alex přeruší Markétina kamarádka

ZOO (36) – Romantika Alex a Petra

Půvabná Alex a Petr v tom lítají až po uši. Po první společně noci v baru využijí příležitosti, která se jim naskytne, a stráví spolu další romantický večer. Ten jim ale nečekaně naruší kamarádka Petrovy snoubenky. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak bez pozvání vpadne do soudcova bytu.

Petrova přítelkyně Markéta, která se o svého snoubence vsadila s Alex, odjela na týden na pracovní cestu. A stalo se přesně to, co nechtěla. Soudce tohoto času skvěle využil a strávil s krásnou Alex vášnivou noc v baru. Jejich románek k Markétině smůle neskončil jedním dostaveníčkem, ba právě naopak.

Oba se nyní vznášejí na obláčku lásky a Petr po dlouhé době jen září štěstím. Jeho spokojené úsměvy a zasněné pohledy jsou nepřehlédnutelné. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho maminky v podání Terezy Brodské, která se ochotně nabídne, že si svá vnoučata odveze na jeden den do Brna. Soudce okamžitě využívá situace a zve Alex na další rande.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Krásná zpěvačka ráda souhlasí a přijme jeho pozvání k němu domů. Jejich romantický večer ale v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, přeruší zvonek u dveří. „Lilly?!“ vytřeští oči Petr. „Ahoj, Markétka mi tu prý nechala nějaké věci. Jsou ve velké černé sportovní tašce,“ vysvětlí Petrovi důvod své neohlášené návštěvy Markétina kamarádka a bez dalších rozpaků vpadne do bytu.

Alex naštěstí správně předpokládala, co se stane, a stihne se bezpečně ukrýt. Její pohotová reakce očividně překvapí i samotného Petra, na němž je znát citelná úleva. Lilly ale není snadné oklamat, zaregistruje příjemnou atmosféru i tlumené světlo a jejímu ostřížímu zraku neunikne ani sklenička s vínem. Všimne si ještě něčeho dalšího? Vzbudí soudce svým chováním podezření a prozradí se?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.