Nečekaná přepadovka: Romantiku soudce a Alex přeruší Markétina kamarádka

ZOO (36) – Romantika Alex a Petra

Půvabná Alex a Petr v tom lítají až po uši. Po první společně noci v baru využijí příležitosti, která se jim naskytne, a stráví spolu další romantický večer. Ten jim ale nečekaně naruší kamarádka Petrovy snoubenky. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak bez pozvání vpadne do soudcova bytu.

Petrova přítelkyně Markéta, která se o svého snoubence vsadila s Alex, odjela na týden na pracovní cestu. A stalo se přesně to, co nechtěla. Soudce tohoto času skvěle využil a strávil s krásnou Alex vášnivou noc v baru. Jejich románek k Markétině smůle neskončil jedním dostaveníčkem, ba právě naopak.

Oba se nyní vznášejí na obláčku lásky a Petr po dlouhé době jen září štěstím. Jeho spokojené úsměvy a zasněné pohledy jsou nepřehlédnutelné. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho maminky v podání Terezy Brodské, která se ochotně nabídne, že si svá vnoučata odveze na jeden den do Brna. Soudce okamžitě využívá situace a zve Alex na další rande.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Krásná zpěvačka ráda souhlasí a přijme jeho pozvání k němu domů. Jejich romantický večer ale v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, přeruší zvonek u dveří. „Lilly?!“ vytřeští oči Petr. „Ahoj, Markétka mi tu prý nechala nějaké věci. Jsou ve velké černé sportovní tašce,“ vysvětlí Petrovi důvod své neohlášené návštěvy Markétina kamarádka a bez dalších rozpaků vpadne do bytu.

Alex naštěstí správně předpokládala, co se stane, a stihne se bezpečně ukrýt. Její pohotová reakce očividně překvapí i samotného Petra, na němž je znát citelná úleva. Lilly ale není snadné oklamat, zaregistruje příjemnou atmosféru i tlumené světlo a jejímu ostřížímu zraku neunikne ani sklenička s vínem. Všimne si ještě něčeho dalšího? Vzbudí soudce svým chováním podezření a prozradí se?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.