Konečně! Alex podlehne soudci a stráví s ním vášnivou noc v baru

Je to tu! Soudce Petr poslechne rady svého kamaráda a o krásnou Alex pořádně zabojuje. Nesmíří se s jejím neustálým odmítáním a nadbíhá jí tak dlouho, až společně skončí o samotě v baru. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, k jaké vášni mezi ním a Lady X nakonec dojde.

Soudce Petr se nepřestává snažit a neustále Alex kontaktuje. Ta se ale zařekla, že s ním definitivně skoncovala. Jeho odluka od Markéty poté, co se dozvěděl, že si objednala zmlácení Lady X, byla jen prázdným gestem. Záhy jí odpustil a vše se vrátilo do starých kolejí.

Alex mu to nemůže zapomenout a na jeho zprávy neodpovídá. Petr je už tak zoufalý, že prosí o pomoc Viky. Dokonce si vymyslí až pubertální výmluvu, proč se musí s její sestrou vidět. „Nemohla byste jí říct, že pro ni mám něco, co si u mě zapomněla? Když jsme byli v dětském domově, nechala u mě v autě takovou drobnost,“ tvrdí nesměle Petr a Viky se jeho výmluvám jen skrytě směje.

Když ani toto naléhání nepomůže, vypraví se soudce společně s kamarádem Břéťou do baru. Ten ho ve vztahu se sexy zpěvačkou, s níž už si střihl i duet, plně podporuje. A když Petr usoudí, že s ním Alex nechce nic mít, protože je zadaný, má Břéťa okamžitě řešení. „Rozejdi se s Markétou a napiš Alex, že jsi volnej. Ty hraješ pořád na jistotu. Nebuď takovej srab,“ ponouká ho k akci. „I malá šance na pořádnou vášeň s Alex je lepší než ten nekonečnej a nudnej život s Markétou,“ nebere si servítky Břéťa.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jejich plán jim ale Viky překazí. Jakmile totiž Petra zahlédne, bleskově zaimprovizuje a angažuje na večer jako zpěvačku Mínu, která za Lady X s chutí zaskočí. Soudce se ale v seriálu ZOO nevzdává a opět to zkusí následující den. Je odhodlaný si s Alex promluvit stůj co stůj. Tentokrát už mu neunikne.

Takový vývoj událostí Alex rozhodně nečekala. Jak tato vášnivá noc ovlivní vztah Petra a Markéty? Sebere odvahu a rozejde se s ní? Nebo ho rafinovaná právnička opět dokáže dotlačit k tomu, aby s ní zůstal? Mají přece před svatbou. Jisté je, že Viky má k výhře milionu korun i srdci soudce blíž než kdy dřív.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.