Ničema Kamil nepřestává škodit. Viky se musí připravit na další potíže

ZOO (34) – Připrav se na potíže

Herec a zpěvák Jan Kopečný má ve scénáři oblíbeného seriálu předepsaný jeden podraz za druhým. Své bývalé přítelkyni Viky, kterou ztvárňuje půvabná Eva Burešová, kazí pracovní příležitosti, jak jen to jde. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co na ni vymyslel a koho bude vydírat tentokrát.

Hádkou a rvačkou v baru to neskončilo. Expřítel Kamil je rozhodnutý házet Viky klacky pod nohy za každou cenu. Jak se dalo očekávat, splnil svoje výhrůžky z večera, kdy na vyděšenou Evu Burešovou křičel, že ji zničí, a začal konat. Sice je jeho prvním krokem nabídka spolupráce, ovšem když ji Viky rázně zamítne, rozjede další akci, jak jí práci překazit.

Ve vydírání a zastrašování si Jan Kopečný, pro něhož je postava Kamila první zápornou rolí, libuje. Viky se tak musí připravit na velké potíže. Její bývalý totiž obvolá všechny možné řemeslníky a dá jim jasně najevo, že pokud přijmou práci u sympatické designérky, která se znovu pustila do bytových projektů, jinou zakázku už nikde nedostanou. „To je úplná blbost, on nemá tak dlouhé prsty,“ tvrdí rozhozená Viky, když jí jeden z nich na rovinu řekne, jak se věci mají. „Nepodceňuj ho, dost na sobě zapracoval. A nezapomeň, že jeho rodiče taky mají kontakty všude možně,“ upozorňuje ji.

Viky tak přijde do baru za Markem úplně zničená. Zoufale potřebuje truhláře, kterému by Kamil neměl čím vyhrožovat. Jako zázrakem sedí kousek od ní šikovný mladík z ciziny, který má nedaleko vlastní dílnu, a nabídne překvapené Viktorii spolupráci. Bohužel ani tentokrát se nemůže krásná chůva dlouho radovat.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Kamilovo vydírání nemá hranic

Celá spokojená se o Nikolajovi zmíní u soudce doma, kde je svědkem rozhovoru i Markéta. Ta nelení a okamžitě dá echo Kamilovi. Zanedlouho se tak v baru znovu zjeví a míří přímo za řemeslníkem, který má dojednanou schůzku s Viky. „Pan Zacharov. Nepletu se, že? Máte tady volno?“ zeptá se ho Kamil, na nic nečeká a sedá si k němu.

Vypadá to, že Kamil skutečně dokáže najít slabinu u každého a neštítí se vydírat ani přes rodinu. Nikolaj se sice zprvu vůbec nebál, ale zmínka o manželce a dětech s ním viditelně zacloumala. Vypočítavý Kamil se opět trefil a našel jeho citlivé místo. Viky tak může jen doufat, že její nový spolupracovník se jeho výhrůžek nezalekne. V opačném případě je totiž opět bez truhláře a čas na provedení zakázky se krátí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.