Exkluzivní ukázky: Soudce se odváže a zazpívá si s Lady X duet!

ZOO (30) – Soudce a Alex u malování

Eva Burešová dělá jako tajemná Lady X se soudcem Petrem hotové divy. Robert Urban dokáže coby sečtělý a mírný otec dvou dětí v její přítomnosti pěkně pookřát, a troufne si dokonce i před publikem stoupnout na pódium k mikrofonu. Podívejte se v exkluzivních ukázkách na jejich jedinečné vystoupení, kterému předcházelo další sblížení při malování.

Chvilku to vypadalo, že už si Lady X svá dvířka k srdci soudce definitivně zavřela a po jeho odmítnutí ji čeká trpká prohra, kdy bude muset uznat svou porážku a vyplatit Markétě milion korun. Viky se ale nakonec podařilo to své imaginární sestře u Petra vyžehlit. Rada Markovy babičky zkusit to přes jídlo zafungovala na výbornou, sympatická chůva je tak opět ve hře.

Další možnost, jak se se soudcem sblížit a v soukromí lépe poznat, dostane nečekaně díky Petrovu kamarádovi Břéťovi. Ten mu totiž po hádce s Markétou, která plánuje megalomanskou svatbu, jež se vůbec neshoduje s Petrovými představami, nabídne, aby své chmury zahnal v baru. A jak jinak než při vystoupení Lady X. Viky je ale zklame a po pravdě přizná, že Alex ten večer zpívat nebude, protože hodlá pomáhat v dětském domově.

Jaké je její překvapení, když se Petr náhle objeví ve dveřích a ptá se po Alex. Zoufalou Viky nenapadne nic jiného než vylít na soudce kbelík barvy, aby se musel jít umýt, a ona tak měla dostatek času převléct se za Alex. Její spontánní plán vyjde, a oba tak mají možnost se lépe poznat. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, zaujme Lady X sympatického Petra i svým postojem k veselce. „Myslím, že svatba není důležitá. Je to jenom jeden jediný den. Mnohem důležitější jsou přece všechny ty ostatní dny, kdy jsou manželé spolu,“ míní Alex, čímž soudce ohromí.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso.

Petr překvapí Lady X duetem

I když to tak rozhodně nezamýšlela, paradoxně touto větou Markétě pomohla. Petr si totiž její slova vzal k srdci a své snoubence hodlá dopřát přesně takovou svatbu, po které touží. Pro Viky je to samozřejmě zklamání. Proto když se jí soudce ptá, jak se může její sestře odvděčit, plácne, že by si s ní v baru mohl zazpívat duet. To ale netuší, že to Petr skutečně udělá.

Na čisté přátelství to mezi Lady X a Petrem rozhodně nevypadá. Jejich pohledy jsou všeříkající a vzájemná náklonnost z nich doslova čiší. Co by se stalo, kdyby se o Petrově vystoupení s Alex dozvěděla Markéta? Zváží ještě soudce své rozhodnutí si ji vzít? Jeho kamarád Břéťa, který ho v publiku nadšeně podporoval, by to jistě uvítal. A nebyl by sám.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.