Michaela Pecháčková odhodila šaty. Jen ve spodním prádle skočila za Bilinou do akvária

ZOO (29) – Potápění

Michaela Pecháčková se v roli Sid připletla k rozbitému akváriu, a musela tak pomoci havárii zastavit, aby nevznikla potopa. Když Haďák v podání Šimona Biliny zavelel, ať jde do vody a pomůže mu, nezaváhala ani vteřinu. Svlékla se a rychle skočila za ním i sladkovodními rybami.

Díky seriálu z prostředí zoologické zahrady se herci dostávají do zajímavých a někdy i svízelných situací, v nichž jim to není dvakrát příjemné. Jedno takové natáčení vyšlo i na Michaelu Pecháčkovou, která ztvárňuje dědičku sklářského impéria Sid. Čekala ji totiž koupel ve spodním prádle se sladkovodními rybami.

Odhodila spodek a skočila do vody

„Točili jsme to asi dvě hodiny a opravdu tam držím tu kládu. Jediné, co bylo třeba, abych se dobře udržel pod vodou, bylo závaží, které mi rekvizitáři dali na tělo,“ vzpomíná na natáčení Šimon Bilina, který coby Haďák doslova zakřičí na Sid, ať mu jde pomoci, jinak kořen rozbije sklo. „Původně jsem myslela, že taky budu mít neopren, ale nakonec jsme točili u sladkovodních ryb a voda byla docela teplá, takže se šlo do spodního prádla,“ vzpomíná na mokré natáčení Pecháčková.

„Ani jsem se nepotápěla. Dlouho se to zkoušelo na suchu a dávala jsem si pozor na vlasy, abych si je zbytečně nenamočila a nemusely se foukat. Záběr by se musel opakovat. Myslím, že to bude hezká scéna a trochu romantiky si divák taky užije,“ usmívá se seriálová Sid.

Ta nakonec přiznala, že když byla v bazénu jen se Šimonem, lehký stud, když si musela svléknout kalhoty, určitě pocítila. „Pár ryb se o moje nohy otřelo, ale to mi vůbec nevadí. Já tak pozoroval Míšu, jak pan režisér Libor Kodad zavelel, Míša odhodila spodek a skočila do vody,“ vzpomíná na natáčení v Safari Parku ve Dvoře Králové Šimon Bilina.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.