Exkluzivní ukázka ze ZOO: Markéta sázku nezruší. Podaří se Lady X Petra svést?

ZOO (26): Zrušit sázku

Lady X čili Viky bude muset hodně zapracovat na vztahu k Petrovi, pokud chce sázku vyhrát. Markéta si je sama sebou a svým vztahem jistá, a sázku proto odmítá zrušit. Podívejte se na to v exkluzivní ukázce z 26. epizody ZOO.

O tom, že by se pod vlivem alkoholu neměly uzavírat žádné smlouvy, a tím méně ty s nepřítelem, se až bolestně přesvědčí Viky Janečková alias Alex. Ta v baru, notně posilněná několika panáky, uzavřela písemně sázku s Markétou.

Sázka v ZOO

Co je jejím předmětem? Samozřejmě, že Petr. Konkrétně to, že pokud se Lady X podaří Petra svést ještě dříve před svatbou s Markétou, vyplatí jí Markéta milion korun. Pokud se tak ale nestane, stejnou částku bude muset Lady X vyplatit Markétě.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Viky se snaží nepovedenou sázku s Markétou zrušit, ale Markéta si je jista v kramflecích a je přesvědčena, že ji Petr nepodvede. Viky, respektive Lady X se bude muset začít hodně snažit

Podívejte se na video z 26. epizody ZOO:

Jak se na její snahy bude Petr, kterého dosud odmítala, tvářit? Využijí své šance, nebo si naopak opět vybudoval vztah k Markétě? Ta totiž nyní „jede“ přesně dle seznamu věcí, které na ní Petra štvou, a je tak doslova dokonalou partnerkou. Tohle bude mít Viky hodně těžké…

Další epizodu seriálu ZOO sledujte už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý večer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.