Extra ukázka ze ZOO: Markéta najde Petrův tajný seznam věcí, co mu na ní vadí

ZOO (24) - Nalezený seznam

Markéta dostane přesný návod toho, jak se má chovat, aby se Petrovi zalíbila. Znamená to, že si ho definitivně omotá kolem prstu? Sledujte to v exkluzivní ukázce z 24. epizody seriálu ZOO.

Petr si vztahem s Markétou není úplně jist. Právě proto uposlechl radu svého nejlepšího kámoše Břéti a sepsal si seznam pro a proti, tedy věcí, které má na Markétě rád, a naopak těch, které mu na ní vadí.

Na jeho základě by se měl podle Břéti rozhodnout, zda s Markétou chce být, nebo ne. Kolonka označená „proti“ začíná nad kolonkou „pro“ značně vyhrávat.

Markétin výbuch v ZOO

Korunu tomu nasadí Markétin poslední výstup, kdy se neudrží a vybouchne, když jí hospodyně Ilona omylem polije šaty džusem. Petr do seznamu přidává další položky, nicméně seznam nešikovně zapomene v kuchyni na stole. A nenajde ho nikdo jiný než Markéta!

Markétu existence podobného seznamu samozřejmě vytočí doběla a svěří se své kamarádce. Je jí jasné, že když už má Petr potřebu podobný seznam psát, asi není ve vztahu úplně spokojen. Chytrá kamarádka jí ale poradí, aby seznam využila ve svůj prospěch.

Jaký bude mít Markétina nová taktika úspěch? Podaří se jí opět si Petra naklonit?

To sledujte ve 24. epizodě seriálu ZOO už teď v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý večer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.