Exkluzivní ochutnávka ze seriálu ZOO: Markéta se s Lady X vsadí o Petra

ZOO (25): Sázka

Jde do tuhého. Markéta se v baru opije s Alex, respektive s Viky, a sepíší přímo ďábelskou smlouvu, jejímž předmětem nebude nikdo jiný než Markétin přítel Petr. Jak to dopadne? Na to se mrkněte v 25. epizodě seriálu ZOO už teď on-line v iPrima videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě.

Markéta vidí v Alex čili v Lady X velkou konkurenci, i jí je jasné, že na ni Petr poměrně trpí. Nevybíravě proto upozorní Viky, ať sestře vyřídí, nechť Petra nechá laskavě na pokoji. Protože se ale Viky moc netváří na to, že by sestře cokoliv vyřizovala, vypraví se Markéta pro jistotu rovnou za Lady X do baru.

Sázka v seriálu ZOO

V baru se ale záležitost lehce zvrtne. Markéta na Lady X pod vlivem nemalého množství alkoholu fyzicky zaútočí. Protože ale ani Lady X není zrovna abstinentka, dámy si dají něco do nosu. A uskuteční nečekanou sázku, bohužel pro Viky dokonce potvrzenou smlouvou.

O co se hraje? O Petra! Pokud se Lady X podaří před jeho svatbou s Markétou soudce svést, Markéta Viky vyplatí milion. Pokud se to ale Lady X nepovede, musí milion zaplatit ona Markétě. Tak tohle bude zajímavé!

Další epizodu ZOO sledujte už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.