Seriál ZOO: Běž a odhal pravdu! Jak to dopadne mezi Sid a Albertem?

ZOO (24) - Odhal pravdu

Sid oprávněně pochybuje o Albertových úmyslech. Konfrontuje ho konečně s realitou? To uvidíte v úterý večer na Primě v další epizodě ZOO.

Napjatý vztah mezi Sid a Eduardem stále přetrvává, Sid s tátou vůbec nechce mluvit. Rodinného rozkolu se snaží využít Albert a začíná vztah se Sid kormidlovat ke svatbě, zapojí do plánu i své rodiče. Sid to začne být podezřelé a obává se, že Albert zná její pravou identitu!

Ředitelka Roklová rozhoduje o kácení nemocných stromů, Hruška s ní nesouhlasí a navrhuje jenom prořez. V zoo se nečekaně objevuje matka ředitelky Roklové Běla. Chce v rodinném kruhu oslavit své kulatiny a Marie má starosti s oslavou. Díky Bělině intrice nakonec dosáhne Hruška svého. A vypadá to, že Běla jen tak neodjede....

Pepa Jírů řeší trable v manželství. Když kolegyně Stáňa zmíní, že se rozchází s přítelem, svitne mu naděje.

Soudce Kříž stále usiluje o vystoupení Lady X a žádá Viky o pomoc. Danuše se oproti svým zásadám rozhoduje zasáhnout do vztahu Petra a Markéty a Viky jí v tom má být nápomocná:

Na další epizodu ZOO se mrkněte v  úterý večer na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.