Exkluzivně: Sid v ohrožení života! Haďákovi oplatí záchranu vášnivým polibkem

ZOO (27) – Sid v ohrožení života

Křehká Sid se ocitne na hranici života a smrti. Děsivé okamžiky zažije v jindy celkem poklidné zoologické zahradě, která se stane cílem zločinců. Sid se jim ale připlete do cesty a málem za to ošklivě zaplatí. Naštěstí ji zachrání neohrožený Haďák, jemuž následně otřesená dívka padne do náruče. Podívejte se v exkluzivních ukázkách na jejich první pusu.

Šimon Bilina je jako Haďák v oblíbeném seriálu tak trochu svéráz. S nikým se nepřátelí, ba ani nebaví. Srdce má ale na pravém místě a o zvířata se bezvadně stará. Když se dozví, že zoo by mohla být terčem kuplířů s nosorožčí rohovinou, nezaváhá a tajně rozmístí po zahradě kamery. I když se to zdá trochu přitažené za vlasy, nakonec s jeho iniciativou souhlasí i ředitelka Roklová.

Zanedlouho se ukáže, že Haďákovy informační zdroje nelhaly. Sid při kontrole kamerového systému zahlédne neznámé muže, kteří míří k nosorožcům. Volá Haďákovi, ale ten jí telefon zrovna nezvedá, takže se rozhodne vydat se za nimi sama. Pytláci si na ni ale počkají a omámí ji.

Haďák zachrání Sid před nosorožcem

Dívka se následně probere do hotové noční můry. Ocitne se totiž v uzavřeném vnitřním výběhu nosorožce. Zločinci jí tak připraví skutečně děsuplné chvíle, kdy nebohá Sid pozoruje, jak se k ní mohutný lichokopytník přibližuje. Vystrašená a se slzami v očích čeká dlouhé minuty na záchranu. Její trápení ukončí v dalším díle seriálu ZOO ve čtvrtek večer až Haďák, který ji v pořádku najde.

Hrozivá scéna se natáčela v Safari parku ve Dvoře Králové. „Sedím svázaná ve výběhu, kde se normálně pohybují nosorožci. Natáčelo se to v podvečer a samozřejmě tam to zvíře nebylo. Nejprve se natočily záběry se mnou a pak teprve se samotným nosorožcem,“ vzpomíná představitelka Sid Michaela Pecháčková, která přiznala, že slzy strachu pravé nebyly a museli jí k nim dopomoci maskéři.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso

S takovým nechtěným zážitkem se křehká Sid jen těžko vyrovnává a nedokáže se před Haďákem ubránit pláči. „Kdybys nepřišel, tak…“ představuje si, jaká hrůza by následovala, kdyby nedorazil včas. „Na to vůbec nemysli. Prostě jsem přišel, všechno dobře dopadlo,“ uklidňuje ji Haďák, který se už jednou ukázal jako opravdový hrdina. „Ty jsi mě zachránil, jsi skvělej,“ uvědomí si Sid a začne ho líbat.

Těžko říct, jak by to dopadlo, kdyby mladou dvojici nevyrušil starý Hruška. Pokračovaly by jejich vášnivé polibky něčím dalším? Dozví se o jejich úletu Albert? Jisté je, že Aničku mu snad nikdo ze zoo nepřeje a mnohem raději by po jejím boku viděli upřímného Haďáka. Jejich polibek ale nebude jedinou první pusou, která se v následujícím díle odehraje. Svou premiéru bude mít i soudce a Lady X.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.