Polišenská s Bilinou jsou fascinováni jazyky. Herci v zoo krmili exotickou zvěř

Herci se v ZOO učili krmit zvířata

Natáčení mnohdy zavede herce na místa, kam by se běžný člověk nedostal. Novou zkušenost získaly i tváře seriálu z prostředí zoologické zahrady, které se v rámci studia role musely naučit krmit exotickou zvěř ve Dvoře Králové. Kdo měl strach a co se herci naučili?

Jako ošetřovatelka žiraf by Lucie Polišenská určitě měla umět také postarat se o ně. Proto byl povolán jejich skutečný ošetřovatel, aby dal herečce řádné školení. „Dal mi granule a větvičky, abych je nakrmila. Byl to neuvěřitelně krásný zážitek. Oni mají asi dvoumetrový jazyk, kterým si to omotají a pak snědí. Jsou krásní, vůbec z nich nejde strach,“ vypráví Lucie s tím, že respekt z dlouhokrkých krasavic ovšem měla.

Nervozitu vystřídal dobrý pocit, říká Pecháčková

Holkou pro všechno je v seriálu ZOO Michaela Pecháčková coby hlavní hrdinka Sid. I ona si samozřejmě nakrmila žirafu, hlubší dojem v ní ale zanechali sloni. „Když jsem slona krmila poprvé, byla jsem z toho nervózní, jelikož by nás prý mohl praštit chobotem. Dodržovala jsem ale pravidla, a tak nebyl důvod se bát. Bylo to hrozně hezké,“ prozrazuje Míša, kterou spolu s dalšími oblíbenými postavami můžete sledovat každé úterý a čtvrtek ve 20:15 na Primě. K nevšednímu zážitku ještě dodává, že nejdůležitější je dodržovat odstup a nebát se.

Šimon Bilina nezapomene na sloní jazyk

Herec Šimon Bilina se sice v seriálu pohybuje hlavně v přítomnosti hadů, mimo natáčení si ale rád vyzkoušel krmení o mnohem větších živočichů. Jako velký milovník zvířat byl novou výzvou naprosto nadšený. „Dostal jsem možnost krmit slona. Když ho chcete opravdu poctivě krmit, musíte se dotknout jeho jazyka. Ten je specifický na dotek a je to fakt zážitek. Doporučuji všem, aby si to zkusili. Je to fakt nádherné,“ vypráví nadšeně seriálový Haďák.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.