Haďák hvězdou a vyhnancem ze ZOO. Sledujte exkluzivní ukázky

ZOO (26): Dítě u buvolů

Adam „Haďák“ Hruška se v další epizodě ZOO stane zprvu zloduchem, ale hned poté velkou hvězdou zoo a zachráncem malé holčičky. Dívejte se v úterý večer.

Zoologickou zahradu čeká drama! Při romantické procházce se Albert a Sid stanou svědky události, z níž má strach snad každý rodič. Malá holčička vleze do výběhu nebezpečných buvolů. Sid se pokusí ji zachránit, kvůli své tělesné konstituci se jí to ale nepodaří.

Duchapřítomně však zareaguje kolemjdoucí Haďák, když do výběhu v pravý čas skočí a holčičku z něj zachrání. V mezidobí si i matka dívenky uvědomí, že její dcera kamsi zmizela. Když jí ji Haďák konečně přivede, samozřejmě si neodpustí peprný projev o tom, jak se o dítě špatně stará. Co ale čert nechtěl, záznam jeho proslovu prosviští internetem a pro zoo to nevypadá vůbec dobře. Sid napadne, jak celou situaci vytěžit ve prospěch zoo. A neuhádnete, kdo jí plán pomůže realizovat…

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Lubor Brázda pro zoologickou připravuje velkolepou zimní dekoraci, do cesty se mu ale staví technické překážky. Se sveřepostí sobě vlastní pak po jedné z nehod Lubor dokonce skončí v nemocnici. S vánočně-zimní akcí, která by zlepšila rozpočet zoo a potěšila starostu, to moc dobře nevypadá. Albert ve snaze vetřít se do přízně bohaté rodiny Novotných úzce spolupracuje s Eduardem. A nečekaně to bude právě Albert, kdo v kooperaci s Eduardem zoo v podstatě zachrání.

Další epizodu ZOO sledujte v úterý večer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.