Celebrity

22. května 2022 14:15

Josef Šťastna

Eva Burešová odhalila utajený intimní svět. Nechala nahlédnout do svého bydlení

Eva Burešová a Přemek Forejt o společném stravování

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) je známá tím, že si hodně střeží své soukromí. Podobně je na tom její partner Přemek Forejt (35). Přesto dali lehce nahlédnout do intimních zákoutí svého bydlení.

Sympatická Eva Burešová nikdy nepatřila k herečkám, které mají potřebu před novináři odhalovat své soukromí. Kuchař Přemek Forejt býval v rozhovorech otevřenější, ale také patří k lidem, kteří své nitro neotevírají každému.

Pár čeká prvního společného potomka, který by se podle informací redakce Prima Ženy měl narodit na konci léta. Z předchozího vztahu má Přemek Forejt dceru Stellu, Eva vychovává syna Nathaniela, kterého si po pár měsících intenzivního vztahu pořídila s hudebníkem Michaelem Krásným.

Eva Burešová má vkusně zařízený byt

V říjnu 2020 si Eva Burešová pronajala nádherný prostorný byt v Praze, který začala zařizovat v takzvaném boho stylu už s partnerem Přemkem, který má cit nejen pro vaření, ale také pro bytový design. Jako velký milovník pokojových rostlin dbal Přemek Forejt, aby v bytě byla i zeleň.

Zdálo se, že byt bude pro Evu a jejího syna zbytečně velký, ale díky Přemkovi a miminku, které je na cestě, se brzy pořádně zaplní.

Pozorní fanoušci, kteří Evu Burešovou a Přemka Forejta sledují na sociálních sítích, mohou občas obdivovat, jak zařizování bydlení pokračuje. Světlý byt, kde dostávají velké slovo přírodní prvky, je podle uveřejněných snímků zařízen velmi vkusně s citem pro detail.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.