Eva Burešová přiznala: Herectví jsem zatajila, chtěla jsem být akvabelou

Eva Burešová v pořadu Inkognito

Herečka a zpěvačka Eva Burešová si splnila sen. Zúčastnila se zábavné show, kterou s rodinou pravidelně sledují. V rozhovoru prozradila, proč zatajila touhu po herectví a jaké dostává reakce na nový seriál, ve kterém momentálně ztvárňuje jednu z hlavních rolí.

Tento týden je hostem zábavné show Inkognito Eva Burešová, která tento pořad moc dobře zná, a tak se na natáčení moc těšila. „My to doma sledujeme a hádáme s porotou. Vlastně to byl vždy můj sen tu být. Zajímalo mě, na co by se ptali, jestli by mě uhádli a za jak dlouho,“ přiznala herečka, která měla v životě jedno období, kdy si profesí umělkyně nebyla tak jistá. „Na základní škole jsme měli psát vysněné profese a všichni psali veterinářku, policistku a tak. Mně přišlo, že to herectví a zpěv není tak zajímavé, tak jsem si vymyslela, že chci být akvabela, abych byla zajímavá,“ vysvětlila herečka s tím, že ji stejně vždy lákala umělecká dráha.

Viky ji baví víc než Týna

Eva Burešová je hlavní hrdinkou nového seriálu ZOO, který sklízí od diváků pozitivní reakce. „Já jsem se vlastně bála těch reakcí. Přece jenom jsem teď byla dva roky na obrazovkách jako Týna Popelková a Viktorie je jiná. Chováním trochu ostřejší než Týna. Nepřišla mi ale žádná negativní reakce, takže jsem za to strašně ráda,“ řekla s úlevou Burešová. Viky jí totiž přirostla k srdci o něco víc než Týna ze Slunečné. „Je s ní větší sranda, ona je takový ulítlý týpek,“ dodává.

Kritiku na můj vzhled házím za hlavu, říká Burešová

S kritikou se čas od času setká. Řadě lidí se například nelíbí Evin smích. A tak vznikla i píseň Václava Noida Bárty, kterou Eva Burešová vzkazuje: Mám svůj úsměv ráda! „Já mám ráda kritiku, která mě jako člověka a umělce může posunout dál, ale když někdo hodnotí, jak vypadám, tak s tím nic udělat nemůžu. Myslím, že je důležité se smířit s tím, jak člověk vypadá, a být spokojený,“ dodala Burešová, které fanoušci i píší, že jim song pomohl vyrovnat se se svou „vadou“ na kráse.

Evu Burešovou sledujte v Inkognitu ve čtvrtek ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.