Celebrity

22. května 2022 09:09

Josef Šťastna

Eva Burešová: I Češky umí být těhotné a sexy. Prozradila, jak probíhal první porod

Rozhovor s Evou Burešovou

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (28) vždy říkala, že rodina je pro ni enormně důležitá. První vážný vztah jí nevyšel, ale má z něj syna Nathaniela. Nyní čeká druhé dítě, jehož otcem je kuchař Přemek Forejt (35). Eva věří, že novou rodinu jí už nic a nikdo nerozbije.

Také respektovaný kuchař a kontrolor kvality hranolek Přemek Forejt má dítě ze vztahu, který nedopadl podle jeho představ. Dceru Stellu ale miluje a snaží se být nejen dobrým tatínkem, ale i správným kamarádem.

Sympatická herečka a její partner o soukromí moc často nemluví, když dávají rozhovory, tak zvažují každé slovo, aby nedošlo k nabourání jejich vztahu, o kterém tvrdí, že je posvátný. Kráska, která momentálně září v seriálu ZOO, ale občas přece jen dá lehce nahlédnout do své rodiny a občas sdělí pár detailů k příchodu svého druhého potomka.

„Tím, že už mám jedno dítě a jeden porod za sebou, tak se snažím na to nemyslet, protože samozřejmě to se nedá naplánovat. I když tedy ten první porod jsem si vlastně vysnila a naplánovala a vyšlo to. U toho druhého už jenom myslím na pozitivní věci. Ale samozřejmě vím, jak náročné to je a bude. Uvidíme, zatím nad tím raději moc nepřemýšlím,“ uvedla herečka pro iDnes.cz.

Eva Burešová se už kdysi svěřila, že první porod byl podle jejích představ. „Kolem půl páté ráno mi praskla voda, kontrakce přišly dost rychle, tak jsem přemýšlela, jestli mám čas se ještě namalovat. Sedli jsme do auta a jeli do porodnice, cestou jsme poslouchali Beyoncé. Když jsme dorazili, lehla jsem si do vany a rozhodla se, že chci mít u sebe jen dulu. Takže to bylo takový hodně ženský,“ svěřila se časopisu Maminka s tím, že partner přišel, když už byl syn téměř na světě.

Na celý zážitek vzpomíná moc hezky. „Zpívala jsem si u něj a mluvila jsem pěti jazyky, když jsem tlačila. Prostě jsem se dostala do úplně jinýho stavu,“ prozradila mateřskému časopisu.

Na svém instagramovém profilu se pak také rozepsala o tom, že i ženy ve vysokém stupni těhotenství mohou a chtějí být sexy. Eva je přesvědčená, že požehnaný stav není nutné skrývat.

„Cítit se i v těhotenství jako bohyně je základ ! Protože my jsme bohyně ! Akorát je tady fakt pramálo sexy kousků i pro těhotné. A když si poslední dny oblečeme něco více odhaleného, tím myslím třeba jen plavky, hned napodobujeme Rihannu. Ne. Ani náhodou. My v Česku byly těhotné a sexy i před Rihannkou. Taky to umíme. Jen nemáme tolik možností. Každopádně slyšela jsem jednu větu, kdy nějaká paní říkala, že odhalené bříško je nevkusné, ať ho prý schovám. Paní, já dneska na ulici potkala staršího chlápka bez trička. Ten pupek měl daleko větší než já a nikdo mu nic neřekl,“ popsala na svém instagramovém profilu vtipnou historku herečka, kterou většina diváků objevila v seriálu Slunečná.

Přemek Forejt bude dobrým otcem

Eva Burešová je také přesvědčená, že Přemek Forejt bude dobrým otcem. Sama ale sobě také přikázala, že až porodí, bude muset zvolnit pracovní tempo. Dvě děti si chce užít jako správná matka, proto při pracovním zápřahu rozhodně ubere.

„Věřím, že bude tatínek, to dítě bude samozřejmě i jeho. Věřím, že to nějak naplánujeme všechno. Já každopádně nehodlám tolik pracovat, jako jsem pracovala, když se narodil Nathánek. To byla trošku jiná situace, tehdy jsem musela. Vzala jsem si volno i od televize na nějakou chvilinku. Nebudu ani hrát a máme tam jen pár koncertů. Budu se věnovat hlavně dětem, protože samozřejmě dvě děti, to je něco jiného, než jedno,“ dodala talentovaná herečka pro iDnes.cz otevřeně s tím, že rodina je pro ni to nejdůležitější.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.