Celebrity

20. května 2022 19:01

Vanesa Havlíková

Zpěvačka Rihanna porodila! Miminko přišlo na svět v pátek třináctého

Popová hvězda z Barbadosu se stala matkou. Rihanna (34) a její přítel, rapper A$AP Rocky (33), přivítali na svět prvního potomka. Podle informací zahraničních médií se partnerům narodil syn a už jsou dokonce doma z nemocnice. Jméno dítěte zatím neprozradili.

V lednu tohoto roku oznámila barbadoská kráska, že čeká miminko s o několik měsíců mladším přítelem Rakim Mayersem, kterého většina zná spíše pod jménem A$AP Rocky. Minulý rok rapper přiznal, že Rihanna je pro něj tou pravou a on, že bude skvělým tátou.

Držitelka několika Grammy v minulosti neměla ve vztazích moc štěstí. Bývalý přítel a zpěvák Chris Brown (33) ji dokonce fyzicky napadl. „Stalo se to mně, může se to stát komukoli,“ uvedla tehdy zpěvačka v rozhovoru pro pořad Good Morning America.

Slavnému páru se podle médií narodil chlapeček

Podle informací webu TMZ Rihanna porodila v pátek 13.května. S chlapečkem jsou už nyní z porodnice v pořádku doma v Los Angeles a radují se z potomka. „Rihanna si vede skvěle. Oba jsou z rodičovství nadšení, Rihanna je už teď báječnou matkou,“ dodal zdroj magazínu People. Podle zahraničních medií pogratuloval ve stories na Instagramu Rihanně i bývalý přítel Chris Brown.

Rihanna se ani v těhotenství nevzdala módy a nápaditých outfitů. Představy, jak by se měly budoucí matky oblékat, vesele ignorovala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.