Celebrity

15. dubna 2022 17:14

Josef Šťastna

Nejsem v tom tlustá? Eva Burešová zveřejnila hodně odvážný snímek

Eva Burešová se rozpovídala o těhotenství

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) a její partner Přemek Forejt se těší na svého prvního společného potomka. Burešová popsala, že vždy toužila po velké rodině. Fanouškům ukázala nádhernou intimní fotku a udělala si ze sebe trochu legraci.

Eva Burešová a Přemek Forejt tvoří pár od léta 2020. Slavný kuchař má již dceru Stellu, Eva zase vychovává čtyřletého syna Nathaniela. Nyní čekají prvního společného potomka a vše směřuje k tomu, že slavný pár bude mít jednou opravdu velkou rodinu.

„Toužím po tom, abych měla velkou rodinu. Každý den, když se směji se svým malým Nathánkem, je to něco, čemu se nic jiného nevyrovná. Neexistuje nic víc než to, že můj syn je takovým parťákem. Máme stejný smysl pro humor, pochválí mě, on, takový malý čtyřletý prcek... Já mu říkám zpět to samé, protože je největší dar, který mám. Je to nejlepší, co jsem v životě vytvořila,“ uvedla herečka otevřeně pro CNN Prima NEWS.

Burešová, která v současné době září v seriálu ZOO, je hodně aktivní také na sociálních sítích. Její instagramový profil sleduje téměř půl milionu fanoušků. Často se vyjadřuje k situaci ve společnosti, propaguje pořady, v nichž účinkuje, ale sdílí i vtipné snímky a videa ze svého soukromí.

Naposledy například zveřejnila fotku, na které se jí opravdu intenzivně rýsuje těhotenské bříško. „Nejsem v tom tlustá?“ Tak zní popisek u snímku, na němž má herečka zakrytou tvář mobilním telefonem, ale dokonale se vyjímá její bříško, na které je hodně pyšná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.