Přemek Forejt oslavil 35. narozeniny. Eva Burešová mu připravila dojemné vyznání

Eva Burešová a Přemek Forejt o společném stravování

Šéfkuchař a životní partner Evy Burešové (28) oslavil 35. narozeniny a ohodnotil, jaký má za sebou rok. Dojemné vyznání mu poslala jeho partnerka, která nosí pod srdcem plod společné lásky.

Ten nejkrásnější dárek Přemek Forejt dostane na konci léta, kdy na světě přivítá holčičku či kluka. Sympatický pár fanouškům zatím neoznámil, jakého pohlaví by společný potomek měl být.

Eva Burešová a její kuchař tvoří pár od léta 2020. Přemek má již dceru Stellu, Eva zase vychovává čtyřletého syna Nathaniela. Oba v minulosti uvedli, že by se nebránili opravdu velké rodině.

„Dneska je mi 35. Mám narozeniny a nevím jak vy, ale já vždycky bilancuji a říkám si, co se za uplynulý rok stalo. Byla to jízda. Mám rád život a mým cílem je prožít ho naplno a jít naproti všem zkušenostem a příležitostem, které se mi naskytnou. Každý to máme jinak, ale já se rozhodl žít takhle. Něco se mi podaří, něco třeba úplně ne, ale je to vždycky škola,“ popsal Přemek své pocity na sociálních sítích.

Dvě duše se našly, naznačila Eva Burešová

S gratulací mezi prvními přispěchala i těhotná herečka. Ta znovu připomněla, jak intenzivní a posvátný vztah spolu dvojice má.

„Všechno jen to krásné přeji, duše krásná. Miluji tě celou tou duší mou,“ napsala dojemné vyznání herečka, kterou proslavilo zejména účinkování v seriálech Slunečná a ZOO.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.