Celebrity

20. května 2022 12:05

Josef Šťastna

Patricie Pagáčová o miminku a mateřství: To, že ti upadne dítě, se stává

Herečka Patricie Pagáčová (33) se rozhodla, že promluví o tom, jak vychovává svou roční dceru Bibi a jak si role v domácnosti rozdělili s manželem Tiborem Pagáčem. Blondýnka uvedla, že doufá, že je matkou, která se snaží zůstávat klidná i ve složitých situacích.

Herečka Patricie Pagáčová patří k ženám, které mají velkou kariéru ještě před sebou. Je pyšná na fungující rodinu, a i když si hodně střeží své soukromí, občas dá lehce nahlédnout do toho, jak to u ní doma funguje.

Patricie svého prvního potomka porodila přesně před rokem. Na konci května přišla do její rodiny okouzlující Bibiana, která nyní dělá své první kroky. Což je situace, kterou zná každý rodič. Batole se do všeho hrne po hlavě, ale nožičky ještě nejsou zcela jisté.

„Je pravda, že dcera právě teď začíná chodit, a tak kolem ní vznikají různé vypjaté situace. Občas se pak člověk neubrání tomu, aby nezačal obviňovat toho druhého, jestli dával na dceru dostatečný pozor a tak,“ řekla sympatická mladá maminka otevřeně v show Limuzína s Mírou Hejdou.

Dítě upadne, to se stává, říká Pagáčová

Podle herečky, která se objeví ve filmu Pánský klub, je důležité, aby rodič zůstal v klidu. Podstatné je uvědomit si, že k životu patří pády i zranění.

„Je důležité se naučit tyto věci ovládat. To, že ti upadne dítě, se stává. Kdo říká, že ne, tak podle mě lže. Troufám si tvrdit, že jsem vyklidněná maminka. Beru to tak, že i ty šrámy jsou v životě maličko potřeba,“ dodala Pagáčová v rozhovoru s Mírou Hejdou upřímně.

Podívejte se, jak narození miminka oznámil Leoš Mareš:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.