Celebrity

7. května 2022 19:46

Petra Kloidová

Eva Burešová už ví pohlaví miminka: Vybírání jména s Forejtem je netradiční proces

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) už zná pohlaví svého druhého potomka. Není to tak dávno, co umělkyně odhalila, že je podruhé těhotná. Přibude k synovi holčička, nebo to bude kluk? A jak vybírají jméno s partnerem Přemkem Forejtem (35)?

Hvězda seriálu Slunečná na začátku dubna potvrdila několik měsíců staré spekulace, že je těhotná. Burešová s přítelem Přemkem Forejtem přivítá na svět prvního společného potomka. Eva už je maminkou čtyřletého Nathaniela a šéfkuchař Přemek Forejt má z předchozího vztahu dceru Stellu, jejich rodina tedy bude za několik měsíců opravdu početná.

Příchod druhého dítěte může být rychlejší proces, říká Burešová

„Bude nás pět,“ napsala osmadvacetiletá zpěvačka na svůj Instagram. Burešová byla několik měsíců ve stresu, protože média se o jejím těhotenství dozvěděla v období, kdy žena tuto novinu světu ještě nesděluje.

Pořadu Showtime po oficiálním oznámení potvrdila, že se na druhého potomka těší. „Nečekala jsem to. Jsem strašně šťastná, protože si myslím, že to je to nejkrásnější, co může ženu, která chce mít děti, potkat. Jsem nesmírně šťastná, že mě to mohlo potkat ještě před třicítkou, protože bych toho ráda stihla ještě mnohem víc – těch dětí,“ svěřila se.

„Tím, že je to pro mě druhé miminko, tak už počítám s tím, že to všechno může být rychlejší a může přijít na svět i během natáčení. Já už počítám opravdu se vším a všichni jsme doma na všechno připraveni,“ uvedla v rozhovoru pro rádio Blaník. Jelikož byla Burešová s prvním synem samoživitelka, na mateřskou dovolenou se tentokrát těší.

Bude mít druhé dítě Evy Burešové české jméno?

S partnerem už pohlaví miminka znají, ale nechávají si ho pro sebe. Velkým tématem je tak vybírání jména. „Jména už předvybraná máme, ale často, když koukáme na nějaký film, tak sledujeme i titulky a jaká jména se tam objevují,“ prozradila Burešová v rozhovoru pro rádio Blaník. Zdá se, že slavná dvojice vybírá jméno i podle toho, aby mělo mezinárodní význam.

Burešová se s Přemkem Forejtem potkala během natáčení televizní show, dvojice spolu chodí už více než rok. Hvězda seriálu ZOO dokonce nedávno prozradila, jak vypadala jejich první zpráva, zatímco Přemek Forejt v pořadu 7 pádů Honzy Dědka vyprávěl, co mu pomohlo se do talentované brunetky zamilovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.