Celebrity

29. dubna 2022 11:57

Josef Šťastna

Těhotná Eva Burešová otevřeně k fanouškům: Nevydržím s vámi dlouho

Rozhovor s Evou Burešovou o seriálu ZOO i těhotenství

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) momentálně patří k nejvytíženějším ženám v českém showbyznysu. Navíc očekává svého druhého potomka, takže si uvědomuje, že se musí trošku šetřit. Pro fanoušky má zásadní vzkaz.

Jestli si někdo nemůže stěžovat na to, že by se v posledních týdnech nudil, je to určitě okouzlující Eva Burešová. Ta k řadě pracovních projektů přidala obrovský projekt životní, protože se na svět chystá přivést svého druhého potomka.

S požehnaným stavem samozřejmě souvisí skutečnost, že ve svém velkém pracovním tempu bude muset lehce ubrat. Fanoušci to možná pocítí už v pátek ve Dvoře Králové, kde má Eva naplánovaný koncert spojený s pokřtěním nového CD s písněmi ze seriálu ZOO.

Sympatická umělkyně se dopředu omluvila fanouškům, aby nečekali, že po vystoupení bude mít síly se jim věnovat na sto procent.

„Na všech koncertech je vždy možné i setkání a autogramiáda. Vždy byla do posledního člověka a věřte mi, že se to snažím dodržet i v tomto krásném požehnaném stavu. Avšak 29. 4. ve Dvoře Králové bude z mé strany opravdu časově omezená. Bohužel se obávám, že po tom, co vám budeme s kapelou přes hodinu hrát a zpívat, už dále nevydržím dlouho sedět a podepisovat se. Vy víte, že je to vždy na delší dobu, ne jen na pár minut. Nikdy bych si vás nedovolila opustit dříve, ale jen předem dávám vědět, že tentokrát to opravdu hrozí,“ vysvětlila s pokorou Eva Burešová na svém instagramovém profilu.

Podle reakcí sledujících je ale vidět, že fanoušci to chápou a Evě hlavně přejí, aby vystoupení ve Dvoře Králové nemělo žádný negativní vliv na její těhotenství. Eva Burešová čeká miminko s šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Pro oba dva jde o druhého potomka, Forejt má z předešlého vztahu dceru Stellu, Burešová vychovává syna Nathaniela.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.