Eva Burešová chystá speciální koncert. Spojí síly se slavnou zoologickou zahradou

Videoklip Noida a Burešové

Fanoušci zpěvačky a herečky Evy Burešové (28) se mohou těšit na unikátní koncert, který proběhne na konci dubna v amfiteátru Safari Parku Dvůr Králové. Eva Burešová představí písně ze seriálu ZOO, který vysílá televize Prima.

Poslední dubnový pátek se uskuteční exkluzivní koncert Evy Burešové s kapelou a křest nového CD s písněmi ze seriálu ZOO. Programem provede herec David Gránský. Zábavné odpoledne naplněné kvízy, soutěžemi, rozhovory, koncertem a zakončené autogramiádou se uskuteční za účasti spousty známých tváří ze seriálu ZOO, např. Michaely Pecháčkové, Šimona Biliny, Pavla Nečase, Michaely Tomešové, Terezy Brodské nebo Václava Noida Bárty a dalších.

Akce proběhne v pátek 29. 4. od 14:00 do 18:00 v amfiteátru Safari Parku Dvůr Králové. Vstupné je v ceně vstupenky do Safari Parku.

Album obsahuje nejlepší písničky z populárního seriálu ZOO televize Prima. Společně s Evou Burešovou je vybral hudebník Václav Noid Bárta, který i v seriálu Evu coby Viki Vaněčkovou, ženu dvou tváří, doprovází na klavír při jejích večerních barových vystoupeních.

„Naše deska písní k seriálu ZOO přivede starší generaci do hezkých vzpomínek a zároveň té mladší generaci představí písně, které již třeba ani nemůže znát a pozná je díky Vaškovi Noidu Bártovi i v novém kabátě. I já jsem díky seriálu byla seznámena s písněmi, které poslouchala v mém věku maminka, a tak je teď posloucháme společně. Věřím, že si každý jednu oblíbenou najde, a doufám, že mu vykouzlí úsměv na rtech a krásné nové vzpomínky,” uvedla Eva Burešová, která se stala bronzovou slavicí.

Návštěvníky čeká plno zábavy

Vedle úžasného koncertu si užijeme i moře další zábavy. Slavnostně zahájíme novou letní sezonu oblíbeného Safari Parku Dvůr Králové, který je domovskou destinací seriálu. Čekají nás kvízy a soutěže o krásné deskové hry ze seriálu ZOO – Opičko, nezlob se! a mariášové karty ZOO.

Chybět nebudou ani soutěže o samotné zbrusu nové CD a ochutnávka a prodej bean to bar čokolád od Steiner & Kovarik z edice ZOO (čokoláda vyráběna tradiční metodou od bobu po tabulku). Chuťový zážitek bude obohacen o povídání o čokoládě a jejích mýtech, o kterých si lidé myslí, že jsou pravda, ale jsou pouze mystifikací, např. mýtus, že čím je čokoláda černější, tím lepší nebo to, že bílá čokoláda není čokoláda. A kdo je čokoládovna Steiner & Kovarik? Výrobce, který prodává své luxusní produkty nejen v centru Prahy, ale také v zahraničí, v Japonsku či Německu. Je také dvorním dodavatelem čokolády sultánovi z Ománu. Je to čokoláda ověnčená zahraničními cenami Great Taste a mezi čokoládami jsou jediní tzv. Great Taste Producer, protože získali ocenění minimálně tři roky po sobě. Jejich bean to bar čokoláda získala také ocenění na International Chocolate Awards. Partnerem koncertu je společnost Instax a návštěvníci akce si tak mohou domů odnést na památku instax fotografii.

Program zakončí autogramiáda hlavních hereckých hvězd seriálu, které se už svých fanoušků nemohou dočkat. Prostě si užijeme krásné prima odpoledne, na kterém se pobaví celá rodina.

Safari Park Dvůr Králové se veřejnosti otevřel před 75 lety. Ze skromného zookoutku se postupem času stala jedna z nejvýznamnějších institucí svého druhu na světě. Ohromný podíl na tom má legendární ředitel Josef Vágner. Ten prosadil specializaci na africká zvířata, a dokonce před půl stoletím přímo z Afriky dovezl do Dvora Králové tisíce zvířat. I díky tomu se ze Safari Parku stala nejvýznamnější genobanka afrických zvířat mimo jejich původní domovinu. Dnes se Safari Park intenzivně věnuje záchraně druhů v lidské péči i přímo v Africe. Tam se už z Podkrkonoší vrátilo přes sto zvířat. Safari Park vede projekt BioRescue na záchranu nosorožců bílých severních a je nejvýznamnějším chovatelem nosorožců černých, které také vrací zpět do Afriky. Pomáhá i záchraně antilop Derbyho, zeber bezhřívých, psů hyenových a řady dalších druhů.

Evu Burešovou asi netřeba představovat – česká zpěvačka, herečka a dabérka, známá především ze seriálů ZOO, Slunečná nebo Modrý kód. V roce 2021 získala bronzového Českého slavíka. Úspěšně prošla soutěžemi Česko Slovensko má talent a Tvoje tvář má známý hlas, kde působila i jako porotkyně. Účinkovala v předních rolích v muzikálech Jesus Christ Superstar, Hamlet, Dracula, Čas růží, Cyrano a dalších, hrála v Zimní pohádce v rámci Shakespearovských slavností. Jako zpěvačka vystupuje v doprovodu kytaristy Kryštofa Tomečka nebo s kapelou. Dlouhodobě spolupracuje s producenty a hudebníky Robinem Moodem a Václavem Noidem Bártou. Její singl Malý princ se během týdne v hitparádě Frekvence 1 dostal na 1. místo a klip k této písni se drží mezi nejsledovanějšími na YouTube, kde se i její další píseň – Úsměv Mony Lisy – blíží milionu zhlédnutí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.