Písničky ze seriálu ZOO pohromadě: Eva Burešová nazpívala CD songů Lady X

ZOO (24) - upoutávka

Na závěr každého dílu seriálu ZOO Eva Burešová jako Lady X za doprovodu klavíristy Václava Noida Bárty odzpívá část songu. Právě Noid za klávesy nesedí náhodou. On totiž může za to, jak staré známé pecky zní v zcela novém kabátě. Poznáváte je?

Televize Prima vyslyšela přání fanoušků. Ti se dožadovali celé verze předělávek písniček, které Eva Burešová coby Viky v seriálu ZOO zpívá. Nyní se tak můžete těšit na 12 písniček, které hvězda seriálu ZOO nazpívala a Václav Noid Bárta zaranžoval a nahrál.

„Hudba má kouzelnou moc spojit všechno dohromady, napříč všemi generacemi nebo jazyky. Naše deska písní k seriálu ZOO přivede starší generaci do hezkých vzpomínek a zároveň té mladší generaci představí písně, které již třeba ani nemohli znát a poznají je díky tomu i v novém kabátě. I já jsem díky seriálu byla seznámena s písněmi, které poslouchala v mém věku maminka, a tak je teď posloucháme společně,“ prozrazuje zpěvačka.

Napůl Eva, napůl vlk

Na přebale desky se Eva Burešová objeví napůl maskovaná jako Lady X, napůl jako vlk. „Myslím, že to hezky tu myšlenku ZOO, mě a všechno kolem vystihuje,“ objasňuje k zajímavě pojatým kolážím na obale.

A proč zrovna vlk? „Obdivuju je. Jak říká indiánský horoskop, vlk je zvíře, které je velmi citlivé, drží se stranou, působí nepřístupně. Může za to ale jeho plachost a také obava z toho, že někdo zneužije jeho důvěru. Citlivost je však i jeho silnou stránkou. Je empatický a starostlivý, umí dobře vycítit potřeby ostatních a svým blízkým je vždy připraven pomoci. A pokud je nejhůř, stane se z něj šelma ochotná tvrdě bojovat a dát najevo svou sílu,“ dodává ještě zpěvačka ke zvolené grafice hudební novinky, která samozřejmě půjde do světa s patřičnou parádou.

Písničky ze seriálu ZOO budou pokřtěny ve Dvoře Králové

„Deska s písněmi ze seriálu ZOO vychází 22. dubna. Pro fanoušky seriálu, písniček a všech herců ze ZOO jsme si připravili slavností křest, který proběhne 29. dubna v Safari Parku ve Dvoře Králové. A jen u křtu nezůstane, chystáme i překvapení, takže kdo chce, ať se za námi přijede podívat,“ prozrazuje tiskový mluvčí seriálu Josef Ducký.

Oblíbený seriál ZOO sledujte v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě, nebo on-line v předpremiéře na iPrima.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.