Celebrity

20. května 2022 12:55

Josef Šťastna

Pravda o vztahu Moniky Binias a jejího Petra: Rázná dáma řekla, proč jim to klape

Rázná dáma, milující manželka, matka dvou dcer, vlivná influencerka i vztahová poradkyně. To všechno a mnohem více je Monika Binias (49), která pro Prima Ženy prozradila svůj recept na fungující manželství.

Monika Binias vychovala Ornellu Koktovou (29) a Charlotte Štikovou (25) a nyní jako rádkyně a koučka předává moudrost ženám, které potřebují najít smysl svého života či nastartovat nový impuls. Monika pro Prima Ženy uvedla, že sice na koučování nemá nějaké drahé školy, ale naučil ji sám život, což je prý nejzásadnější.

V roce 2020 měla na Staroměstském náměstí ostře sledovanou svatbu s hokejistou Petrem Biniasem (25). Mnozí lidé nedávali vztahu moc šancí a tvrdili, že Petr se musel unáhlit. Jenže oba dva stále jen září a je vidět, že každý den spolu prožívají naplno. Rázná dáma, která za život nasbírala hodně zkušeností a moudrosti, pro Prima Ženy popsala, v čem je podle ní základ spokojeného vztahu.

„Ve vztahu nesmí být stereotyp. Je dobré podnikat výlety, cestovat, sportovat... Důležité je, aby ti dva měli podobné záliby, které je spojují, ať už je to ten sport, či divadlo. Můj muž jde například do Louvru a opravdu ho to zajímá. Důležitá je ale i ta domácí pohoda, aby žena uměla vytvořit domov, aby bylo uklizeno, navařeno, aby ten muž doma našel skutečný domov... Když se po celém dnu vrátí, aby ho to doma prostě pohladilo,“ popsala pro Prima Ženy dáma, která zářila v reality show Štiky.

Důležitý je i sex, říká Monika Binias otevřeně

Podle Moniky Binias, která s manželem žije v Německu, je také ale důležité, aby nevychladla vášeň a neztratila se erotická jiskra. To je zásadní v manželství i při randění.

Podívejte se na legendární scénu z reality show Štiky:

„Stoprocentně je nutné, aby se partner i jeho partnerka udržovali, aby byli navonění, upravení, aby se snažili, aby o sebe dbali. A nesmím zapomenout na fungující sex, to je můj recept na šťastné manželství,“ dodala s úsměvem žena, která je ráda, že ji lidé sledují na jejím Instagramu a její rady berou vážně.

„Opravdu hodně důležitý je vzájemný respekt, aby se ti dva dohodli, aby spolu uměli mluvit. Aby se uměli dohodnout, že jednou to bude podle jednoho, podruhé podle druhého... Nejlepší ale samozřejmě je, když oba partneři mají stejný náhled na svět,“ doplnila pro Prima Ženy Monika, která letos v létě bude pořádat oslavu 50. narozenin.

Sdílejte článek
Štítky Německo Louvre Instagram manželství manželství Ornella Koktová Charlotte Štiková Petr Binias

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.