Celebrity

7. dubna 2022 05:59

Josef Šťastna

Charlotte Štiková shodila neuvěřitelných 40 kg. Nové tělo přitahuje zástupy mužů

Nekonvenční rodina na sebe výrazně upozornila zejména v televizní reality show Štiky. Z Moniky (49) je dnes vdaná paní a užívá si lásku manžela Petra (25). Ornella (29) tvoří stabilní manželský pár s podnikatelem Josefem Koktou (64). Charlotte Štiková (25) přitahuje zájem veřejnosti tím, že dokázala radikálně zhubnout. Pro Prima Ženy promluvila o tom, co její tělesná proměna dělá s muži.

S rodinou Moniky Štikové, ze které je dnes spokojená paní Binias, nikdy televizní diváci nezažívali nudu. Prostřednictvím neotřelé reality show lehce bizarní „famílie“ vstupovala přes televizní obrazovky do českých domácností a diváci s úžasem sledovali dobrodružství Ornelly, Josefa, Quentina či zamilované Charlotty a jejího přítele Iva.

Od roku 2018, kdy Monika a její blízcí vtrhli na televizní obrazovky, se řada věcí změnila. Hlava rodiny se rozvedla s manželem Michalem, Ornella a Josef si pořídili další děti, Charlotta se rozešla s Ifkem a hlavně obdivuhodně zamávala s tukovými zásobami. Vlastně nejdříve zatočila s kilogramy, až pak ukončila milostný poměr s přítelem.

Sympatická Charlotte chodila s Ivo Šoltésem (32) pět let a ti, kteří páreček sledovali na sociálních sítích, tak byli přesvědčení, že brzy nastane buď očekávaná svatba, nebo se vztah ukáže jako „přechozený“ a bude následovat bolestivý rozchod. Charlotte ještě kolem Vánoc naznačovala, že v roce 2022 by mohla být veselka, Ivko o tom byl zřejmě přesvědčen, protože v prosinci 2021 si nechal podobiznu své milé vytetovat přes celé předloktí. Dnes aby k výtvoru tatéra přidal vysvětlující infobox, že dívka na jeho paži už je pouze kamarádkou, protože velká láska skončila. Stejně tak si nechala Lela Ceterová vytetovat Vémolovu tvář na ruku.

Mladší dcera rázné blondýny sice v polovině března svým fanouškům vysvětlovala, že z lásky se stalo spíše kamarádství a vytratila se erotická jiskra, pro Prima Ženy ale nyní naznačila, že jistou roli určitě hrálo i to, že kolem štíhlých žen se nápadníků prostě točí daleko více, než mají kolem sebe boubelky.

Méně tuku znamená více možností, ví Charlotte Štiková

„Z vlastní zkušenosti mohu říct, že je určitě pravda, že když je člověk fit a není obézní, tak má u druhého pohlaví větší úspěch. Je to možná trochu povrchní a možná trochu nespravedlivé, ale je to prostě fakt. Od té doby, co jsem zhubla, tak těch možností mám více a vidím, že muži mi více nadbíhají, sdělila Charlotte pro Prima Ženy otevřeně s tím, že jako „kuličce“ jí muži mnohdy ani nedali šanci, aby ukázala své citlivé nitro. Jako mladá dáma, která vyhlásila boj obezitě, si najednou může vybírat. A zástup nápadníků prý není vůbec malý.

„Mám randíčkové období, a když mě kluk osloví a je v pohodě, tak s ním ráda někam zajdu. Užívám si toho, že jsem single,“ dodala mladá Štiková otevřeně s tím, že lásce a novému vztahu se nebrání, ale vybírat chce pořádně a nikam nechvátá.

Již v minulosti blondýna s plným dekoltem a smyslnými rty přiznala, že k hubnutí ji kromě přátel a rodiny donutilo hlavně to, že její tělo nemohlo dělat aktivity, které Charlotte miluje. Obrovskou zátěž v „tučné“ fázi jejího života představovala i obyčejná chůze. Sportovní aktivity mohla sledovat tak z gauče u televize. To byly momenty, kdy si uvědomila, že obezita má až devastující dopad nejen na její psychiku, ale také na kardiovaskulární systém či dýchání.

„Já nechci říkat přesně, z jaké startovní váhy jsem začínala. O tom chci udělat jednou projekt. Ale mohu říct, že celkově mám dole 40 kg. Upravila jsem si jídelníček, začala si dávat pozor na to, co jím, začala jsem chodit, pohybovat se... Postupně jsem viděla první výsledky, to mi dalo sílu jít dál. Teď jsem to zrovna konzultovala s lékařem a říkal, že váhu už mám ideální. Ještě mě ale čeká operace, v zimě půjdu na odstranění povadlé kůže, zhubla jsem rychle a opravdu hodně, takže místy mám kůži povolenou. Až budu mít za sebou operaci, tak pak to bude ve fázi, do které jsem se chtěla dostat, dodala otevřeně s tím, že o obezitě nemá problémy mluvit na rovinu, protože teprve když sama sobě dokázala přiznat, že její tělo na tom je zle, tak našla sílu s tím začít něco dělat. Výsledkem je nejen přitažlivější figura, ale zdravější organismus, větší sebevědomí – a možná časem do života Charlotte Štikové přijde i nová velká láska.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.