Žena se dojemně loučí před vysněnou plastikou: Sbohem břicho a děkuju za dceru

Vysněná krása (1) - Pavlína před zrcadlem

Pavla Kukuczková (37) je na pohled příjemná a také pohledná ženou. S každým rokem věku navíc se ovšem prohlubuje její mindrák, který má z břicha, z něhož jí po porodu zůstal nevzhledný převis. Naučila se ho sice dobře maskovat, ale při každém pohledu do zrcadla trpí. Sledujte její velkou proměnu v premiéře docu reality show Vysněná krása v pondělí ve 21:30 na Primě.

Problém jinak zdravě sebevědomé manažerky Pavly, s nímž bojuje už dlouhých dvanáct let, je spíše osobního rázu. Na první pohled by vás ani v nejmenším nenapadlo, že pohledná blondýnka může mít nějaký vážnější komplex.

Po porodu se jí sice podařilo opět zhubnout, ale jak již zaznělo, po těhotenském bříšku jí zůstal nevzhledný kožní převis, s nímž už ani cvičením nenadělala nic. „Dvanáct let s tím bojuji a žádný výsledek,“ posteskne si Pavla v rozhovoru s Alicí Bendovou, průvodkyní nové docu reality show Vysněná krása, který uvidíte už v pondělí večer na Primě. „Nerada se na sebe dívám, nerada o tom mluvím. Snažím se dělat, že ten problém neexistuje. Je to něco, co nemůžu ovlivnit, ale zároveň mě to hrozně trápí,“ svěřila se dále tato žena a popsala, jak těžké jsou pro ni tyto pohledy pravdě do očí jsou. Nešetřila při tom výrazy jako jsou „hrůza“ a „děs“. Nakonec se ale rozhodla pro radikální řez.

Vysněnou krásu Pavlíně v televizní novince slibuje abdominoplastika břicha a spolu s ní ještě liposukce. Jaký bude výsledek a bude se Pavlína nakonec cítit spokojená a šťastná? Nebo měla o zákroku, respektive jeho výsledku jiné představy? Když už mají Pavlínu v rukou experti, ještě vyjde najevo, že je smutná také z přibývajících let patrných ve tváři. Tyto nedostatky vyhladí botox a niťový lifting obličeje, stárnoucí hřbety rukou dostanou výplň.

Dojemné loučení s břichem

Odchodu do péče odborníků plastické chirurgie a estetické medicíny však v nové docu reality show předcházel ještě jeden velmi dojemný moment – loučení s břichem. Pavla si je totiž vědoma faktu, že právě v břiše, které ji teď tolik trápí a snižuje její sebevědomí, před léty odnosila svoji milovanou a zdravou dcerku.

„Tak já se loučím, břicho. Děkuju ti za dceru a těším se na nový začátek,“ pronesla Pavla před zrcadlem. „Bylo těžký se rozloučit, ale holt je načase,“ přiznala vzápětí v slzách, když před kamerami odhalila to, co tak dlouho pečlivě skrývala. Dojetí při opravdu emotivních chvílích neskrývala ani moderátorka, rovněž maminka Alice Bendová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.