Celebrity

25. března 2022 12:05

Zuzana Schneidewind

Alice Bendová je plačka a nestydí se za to: Dojímání máme v rodině

Vysněná krása (1) - upoutávka

Herečku a moderátorku Alici Bendovou dosud známe z televizních obrazovek spíše se širokým úsměvem na tváři. Ten teď ale prostřídají slzy dojetí. Příběhy účinkujících nové časosběrné doku reality show profesionálku prostě dostaly a věčně rozechvělá Alice tak naplno zaměstnala vizážisty.

Vysněná krása a především trnitá cesta k jejímu dosažení osmi statečných účastníků nové reality show místy rozhodila i otrlé filmaře. Důvody pro změnu vzhledu byly totiž u některých aktérů velice niterné a bolestné.

Alice Bendová je velmi empatická žena a do situace všech účastníků se jednoduše snažila vcítit. „Je to i proto, že jsem nikdy nic podobného nezažila, takže jsem měla ten odstup, který mě ale nakonec stejně celou pohltil. Dojímají mě příběhy, ve kterých jde o děti, negativní zážitky z dětství,“ říká moderátorka o natáčení nové docu reality show Vysněná krása, která má premiéru v pondělí večer na Primě. Že bylo její dojetí opravdové, by mohli potvrdit vizážisté. Make-up totiž museli Alici předělávat či upravovat prakticky při každém vstupu.

„Je to tak. Jsem plačka a nestydím se za to. Navíc to máme asi v rodině. Maminka taky pořád pláče, sestra též. Bylo by divné, kdybych byla jiná,“ potvrzuje Alice Bendová. Svoji citlivou duši neskrývá. „Je to moje povaha. Snažím se ji skrývat, když ale dojde na lámání chleba, všechny mimikry okamžitě padnou. Obdivuju účastníky pořadu, kteří se byli schopni natolik vyhecovat, že se na kameru svěřili se svým příběhem a prodělali změnu – před celým národem,“ smeká před osmičkou hrdinů.

Ač jejich příběhy mají ten nejlepší konec, také ve finále je tvář Alice zkropená slzami. „To jsem brečela také. Radostí, jak jsou všichni nadšení z toho, jak se to celé povedlo. Potvrzuju, že důvodů plakat bylo během natáčení dost. Ovšem pláč závěrečný, ten byl radostný a očistný. Mám radost z toho, že všichni, kdo do pořadu šli, před sebou mají jen to hezké. Bez trápení, komplexů a mentálních bloků. Jsem ráda, že jsem mohla u jejich proměny být,“ zhodnotila dojatá moderátorka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.