Celebrity

22. března 2022 16:35

Zuzana Schneidewind

Zuzana Bubílková o plastice nosu: Táta s ní nemluvil a Šimek se jí lekl

Zuzana Bubílková o plastice nosu, zvětšení rtů i faceliftu

Slavná komička, televizní novinářka a moderátorka Zuzana Bubílková (69) po letech promluvila o plastice nosu, kterou dlouho odkládala. Dohnala ji k ní až práce před kamerou. Reakce, které po změně vizáže následovaly, tedy rozhodně nečekala. Ač jí to slušelo, její blízcí se s proměnou nemohli smířit.

Zuzana Bubílková má v přístupu k případným kosmetickým chirurgickým zásahům jasno. „Nemám nic proti. Ať se každý nechá přeoperovat, ať si nechá udělat prsa na záda,“ hlásá s upřímností sobě vlastní oblíbená komička. Jestli při pohledu na stále svěží a hladkou tvář paní Bubílkové čekáte výčet plastických operací, pak vás její odpověď poněkud zklame. „Já mám jenom jednu plastickou operaci, a to operaci nosu,“ nezastírá Zuzana Bubílková s tím, že po otci měla „takový raťafák“ s převisem na špičce.

K rozhodnutí pro radikální změnu dospěla až po čtyřicítce. Bylo to v době natáčení pořadu s glosami politického dění, jímž provázela s kolegou a přítelem Miroslavem Šimkem (na podobný formát se před časem pokusila navázat také spolu s Jiřím Krampolem, což se ale nepovedlo). „Měla jsem to udělat už v mládí, protože mi to vadilo a měla jsem z toho mindráky,“ říká k dlouho odkládané akci, k níž ji přiměly až narážky kolegů a kameramanů, kteří neustále řešili, jak moderátorku zabírat, aby potlačili nedostatky nosu na obraze. Jak se dokonce dozvěděla později, o jejím nosu se často diskutovalo i na poradách.

„Režisér Adamec už to jednou nevydýchal a říkal: ‚Kurník, já už se na to nemůžu koukat, furt tady někdo buzeruje kvůli tomu tvému nosu. Musíš si ho dát upravit,‘“ popisuje dnes se smíchem Bubílková svoji dlouhou cestu pod skalpel věhlasného plastického chirurga Jana Měšťáka.

Miroslav Šimek: Ježíši Kriste, to nejsi ty!

Operace se zdařila, ale strasti s nosem jí pro Zuzanu Bubílkovou neskončily. „Šimek neměl asi měsíc vůbec odvahu přijít se na mě podívat. Čekal, že to bude něco strašného, bál se, jak budu vypadat a aby mě vůbec poznal,“ vzpomíná. A když se sehraní parťáci konečně osobně setkali? „Ježíši Kriste, to nejsi ty!“ reagoval prý na nový nos kolegyně ohromeně Šimek. „Pak si ale zvykl a bylo to v pohodě. No ale pak jsme hráli tenis a on mě trefil míčkem do toho nosu, který začal krvácet,“ přiznává.

Operaci nosu odkládala Zuzana Bubílková také s ohledem na tátu, který byl zcela proti zrušení „rodového znaku“. Nakonec tedy zákrok podstoupila tajně. „On pak se mnou asi dva měsíce nemluvil. Pak si také zvykl a minule mi říkal: ‚Seš jiná, ale je to v pohodě,‘“ dodává k rodinnému usmíření Bubílková. Od té doby už prý žádné větší zkrášlovací zákroky nepodstoupila, ač jí nabízeny byly. „Věk tady je. Nebráním se neinvazivním zákrokům, a když možná zestárnu ještě více, než jsem, tak třeba…“ neříká ne navždy. Další příběhy žen, které se vydaly na cestu za Vysněnou krásou, můžete sledovat v nové docu-reality show, která startuje na Primě už v pondělí večer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.