Alice Bendová průvodkyní nové reality show Vysněná krása: Někdy jsem i plakala

iPrima.cz: Nejlepší seriály online

Zbrusu nová reality show Vysněná krása míří na Primu. Přinese osm poutavých příběhů lidí, kterým ve štěstí i v běžném životě vážně překáží nulové sebevědomí. Osm dechberoucích proměn jejich vzhledu všem ukáže, že nikdy není pozdě na to něco se sebou udělat! Cestou k vysněné kráse je za pomoci špičkových odborníků estetické medicíny, plastické chirurgie a stomatologů provede Alice Bendová.

Aby se jejich život změnil k lepšímu, začnou na sobě pracovat pod dohledem televizních kamer. A výsledek? Jedinečný.

Reality show Vysněná krása je plná napětí, zákroků pro krásu, ale také životních příběhů. Jednu účastnici sužuje partner, který je extrémně žárlivý, další hrdinku pořadu si dobírají kolegyně v práci, jež si dělají legraci z jejího velkého nosu.

Jak moc je v životě člověka důležitý právě vzhled? Vyplatí se kvůli němu jít do proměny? Příběhy těchto žen dokazují, že určitě ano. Jak říká moderátorka a průvodkyně novou reality show Alice Bendová: „Tenhle formát pořadu jsem si přála dělat už dlouho. Je to velký formát, ve kterém je perfektně vidět proměna, jíž účastnice projdou. A nejvíc mě těší, když na konci proměny vidím ten úžas, překvapení, radost. A klidně se přiznám, že jsem nad takto skvěle provedenými proměnami i plakala. Právě proto, že jsem si uměla představit, jak dokonale se na startu nového života všechny účastnice proměn cítí. Přeji jim štěstí. Teď už bude jen dobře. A vy se dívejte, jak málo k tomu stačí.“

Proměny s pořadem Vysněná krása můžete sledovat od 28. března, vždy v pondělí ve 21:40 na Primě.