Trojnásobná matka Ornella Koktová odhalila dekolt. Řekla, jak si udržuje postavu

Štiky (10): Ornella a Quentin

Influencerka a pyšná matka tří dětí Ornella Koktová (29) se musí pořádně ohánět. Kromě starostí o velkou rodinu jí dává zabrat i rozběhnutý podnik. Přesto všechno skvěle zvládá, dokonce stíhá vypadat opravdu nádherně. Pro Prima Ženy řekla, jak si udržuje štíhlou postavu.

Správná moderní matka by měla mít v malíku úplně všechno – umět se postarat o rodinu, mít úspěšnou a dobře našlápnutou kariéru, ale přitom si najít čas na seberozvoj i milované koníčky.

Možná to zní jako science fiction, ale přesto se najdou maminky, které, jak se zdá, zvládají i nemožné. Mezi ně se může hrdě počítat i influencerka a podnikatelka Ornella Koktová, jež před necelým rokem porodila své třetí dítě, holčičku Lilianne.

Kromě jediné dcery se spolu s manželem Josefem Koktou stará i o sedmiletého Quentina a dvouletého Svena. Ornella pečuje nejen o domácí krb, ale rozhodla se založit i druhou firmu. Doma i v práci vypadá dokonale. Jak to dělá?

Ornella Koktová: Po operaci zpátky v sedle

„Jsem ráda, že po operaci, kterou jsem prodělala, jsem se zase mohla vrátit ke koním. Jízda na koni posiluje bříško, nohy i zadek, posilují se snad všechny svaly v těle. Měla jsem po operaci klidový režim, nyní jsem se vrátila zpět a můj kůň Roy zatím pořádně zesílil. Potřebuji tedy dohnat fyzičku, abych ho mohla ovládat. Teď jak jsem se vrátila do sedla, tak jsem se první dny cítila jako zbitá baseballovou pálkou. Nejvíce mě bolí mezi lopatkami, bolí mě paže a samozřejmě vnitřní stehna,“ popsala Ornella pro Prima Ženy, které tělesné partie jízda na koni formuje.

„Já nerada cvičím někde ve fitku, to nemám ráda. To bych nad sebou potřebovala bič nebo nějakého přísného trenéra, sama se do toho nedokopu. Snažím se ale hodně chodit, každý den chci udělat deset tisíc kroků, to na postavu má také dobrý vliv,“ dodala manželka Josefa Kokty a dcera Moniky Binias.

Kromě projektů na sociálních sítích Ornella rozjela druhou firmu. Občas je v depresi, že nestíhá péči o rodinu tak, jak by si představovala. O tom, že výchova dětí je občas velice náročná, se můžete přesvědčit v úvodním videu.

„Někdy mám depku, že nestíhám všechny věci, které bych chtěla, i kolem aktivit s dětmi. Chodím k Pepovi s brekem a on mě utěšuje, že nemůžu dělat všechno. Ale všichni se mají dobře,“ popsala  Ornella Koktová pro Super.cz s tím, že její rodinu v blízké budoucnosti čeká navíc velká hypotéka.

I přes všechny pracovní problémy ale působí hodně sebejistě a všechno se snaží zvládat s úsměvem. Sem tam si dokonce najde čas, aby podráždila fanoušky a fanynky provokativními fotkami, na kterých se náležitě chlubí svým plným dekoltem. U snímků přitom nechává jen malý prostor pro fantazii.

Sdílejte článek
Štítky rodina matka hubnutí dieta tělo Ornella Koktová Josef Kokta Ornella Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.