Celebrity

11. dubna 2022 09:15

Josef Šťastna

Charlotte Štiková po radikální proměně řekla, jak probíhal rozchod. Ivo překvapil

Štiky (8) - Ifko se chce rozejít s Charlotte

Osudy rodiny Štikových diváci a čtenáři hltají i po skončení jejich televizní reality show. Ornella (29) se usadila po boku podnikatele Josefa Kokty (64), hladiny společenského dění tak nyní čeří její sestra Charlotte (25) a maminka Monika (49). Charlotte radikálně zhubla, opustila svého přítele Iva Šoltése (32) a popsala, proč by se ráda vrátila do reality show.

Kdyby se mladičká Ornella nenechala svést podnikatelem Josefem Koktou a nepomohla tak rozbít manželství s Gábinou Partyšovou (43), veřejnost by se o nestandardní rodině zřejmě nikdy nedozvěděla. Jenže Ornella a její příbuzní slibovali takový mediální potenciál, že dokonce v roce 2018 vznikla reality show Štiky, díky které diváci vstoupili také do domácnosti tehdejší hlavy rodiny Moniky Štikové (dnes je vdanou paní Binias) či mohli sledovat tokání Charlotty Štikové a jejího přítele Iva.

„Určitě si umím představit, že bych zase do nějaké realit show šla. Dnes si říkám, že mě to trochu proslavilo, ale jak to bylo sestříhané, vyšla jsem z toho trochu jako idiot. Kdybych šla zase do reality show, chtěla bych ukázat, že nejsem žádná blbka, že jsem pohodová holka,“ vysvětlila Charlotte Štiková pro Prima Ženy s tím, že chce i do budoucna pracovat na tom, aby lidem dokázala, že není jen dcerou Moniky Binias, ale že je sebevědomou mladou ženou.

Charlotte je přesvědčená, že mnoho lidí si na její osobu upravilo názor, když se rozhodla, že vyhlásí boj své tukové výbavě. Několikrát hodně otevřeně prohlásila, že lidé často dávají na první dojem, a že když mají před sebou slečnu, která prohrává boj s obezitou, nemají ani chuť poznávat její nitro.

Změnou jídelníčku a pravidelným cvičením dokázala shodit neuvěřitelných 40 kg. Její matka Monika dokonce na svých sociálních sítích uvedla, že si myslí, že k proměně museli její dceři pomoci i chirurgové. K jejímu prohlášení se Charlotte vyjadřovat nechtěla, nebojí se ale mluvit o tom, že s každým shozeným kilogramem se jí zvedalo sebevědomí. A zvětšoval se také zájem opačného pohlaví, což možná přispělo k tomu, že Charlotte v polovině března sdělila Ivovi, se kterým byla ve vztahu pět let, že další společná cesta životem nemá smysl.

„Ten rozchod je na sto procent definitivní. Není to pauza, žádná šance na návrat není, je to fakt konec. Já se s Ivkem chtěla rozejít už poslední rok, opravdu už jsem ho brala jen jako kamaráda, ale zároveň mi bylo trochu líto, že těch pět let nebude mít pokračování... Trvalo mi rok, než jsem se k definitivnímu rozchodu odhodlala. Ivko byl z toho hodně hotový, myslím, že je i dnes trošku smutný, ale řekli jsme si, že můžeme být dál kamarádi, a on souhlasil, že se chce se mnou bavit dál, že mě úplně ztratit nechce,“ popsala otevřeně mladá Štiková pro Prima Ženy, jak rozchodová fáze probíhala.

Na obzoru je nový muž, přiznala Charlotte Štiková

Ivko se nakonec dokázal z rozchodu oklepat poměrně rychle. Všechny překvapil, když 6. dubna na sociálních sítích uvedl, že má nový vztah. Zároveň ale snímky, které má na svých sociálních sítích, ukazují, že má například dobrý vztah s otcem Charlotte nebo se synem Ornelly. Po pěti letech, kdy patřil do rodiny, za sebou proto nechce pálit všechny mosty.

Je možné, že nového přítele veřejnosti brzy představí také Charlotte. Ta sice říká, že má randíčkové období, ale jedním dechem dodává, že se objevil muž, s nímž by to mohlo směřovat k hlubšímu vztahu. „Někdo na obzoru se rýsuje. Všimla jsem si, že se muži do mě rychle zakoukávají... Ale jeden z nich má prostě lepší karty než ostatní,“ dodala se smíchem žena, která by ráda o svém životě a souboji s nadváhou brzy vypustila do světa projekt, ve kterém chce přiznat i to, jaká byla její původní hmotnost. „Na startovní váhu se mě nyní neptejte, ale vše jednou popíšu,“ dodala na závěr žena, která se v životě rozhodně neztratí.

Sdílejte článek
Štítky zdraví rozchod hubnutí dieta reality show Ornella Koktová Josef Kokta Charlotte Štiková Monika Binias

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.