Celebrity

14. dubna 2022 12:20

David Laštovka

10 slavných Češek, kterým přinesla štěstí láska k výrazně mladšímu muži

Že o dost mladší lásku může mít pouze muž a žena nikoliv? Omyl. Tyto slavné Češky jsou jasným důkazem toho, že to může fungovat i opačně. Které známé ženy se zamilovaly do mladších mužů, vztah s nimi si nemohou vynachválit a láska jim jenom kvete?

Hana Gregorová - Ondřej Koptík, věkový rozdíl 33 let

Vdova po slavném herci Radku Brzobohatém už možná ani nedoufala, že by se v životě mohla ještě někdy zamilovat. Láska si ji ale nakonec našla sama. Tři roky po smrti slavného manžela jí do života vstoupil o generaci mladší Ondřej Koptík. Potřebovala doma zprovoznit internet, tak si zavolala firmu. Dorazil Ondřej, který ji od prvního momentu připomínal zesnulého Radka, neboť měl na sobě podobnou košili, jakou kdysi nosíval on. Sympatie byly vzájemné. „Kamarádky mi říkaly, ať si to užívám, že pak alespoň v domově důchodců budu mít na co vzpomínat. S tím jsem do toho poprvé šla. Jenže když proběhl první sex, tak mi začal vypisovat litanie. Já odpovídala jen smajlíkem, ale nakonec jsem se do něj zamilovala. Když má chlap o čtyřicet let mladší ženu, tak ho všichni obdivují a je to úžasný. A když je to naopak, tak je to hrozný a každý se nad tím podivuje,“ prohlásila pro deník Blesk Gregorová. Vztah s mladým milencem byl jeden čas velmi bouřlivý a plnil titulní stránky bulvárních novin. Rozešli se, ale pak se dali znovu dohromady. O vztahu mluví málo, ale jsou spokojení.

Monika Štiková - Petr Binias, věkový rozdíl 24 let

Dva roky po rozvodu s manželem Michalem Štikou, s nímž má dvě dcery Ornellu a Charlotte, se dala dohromady s mladším hokejistou Petrem Biniasem, který působí v nižších soutěžích v Německu. Přestěhovala se za ním, po roce od seznámení se zasnoubili a za další rok se vzali. Jak následně prozradila médiím, svatební noc probíhala ve třech, neboť manželskou lóži s nimi sdílela i jejich fenka Amálka. Monika si lásku užívá. Klíč ke šťastnému vztahu podle ní vede přes kvalitní sex, péči o svůj zevnějšek a nastavení jasných pravidel, přes toleranci a komunikaci.

Lucie Bílá - Radek Filipi, věkový rozdíl 17 let

Zpěvačka se v lásce spálila už mnohokrát. Dvakrát byla vdaná, nejprve za hudebníka Stanislava Penka, následně za zpěváka Václava Noida Bártu, ale ani jednou jí manželství nevydrželo. Přestože se zařekla, že před oltář ve svatebních šatech nikdy nevstoupí, nakonec může být všechno jinak. Poté, co poznala mladšího svalovce Radka Filipiho, je jako vyměněná a září štětím. Seznámili se po obnovené premiéře Carmen, kdy utíkala před davem lidí a schovala se za největšího chlapa, který tam zrovna byl. Byl to právě Radek. Lucie se vážnému vztahu zpočátku bránila. „Přiznám se, že jsem nevěřila tomu, že bych mohla být znovu šťastná. Kličkovala jsem jako zajíc,“ prozradila nám zpěvačka. Radek si ji však nenechal utéct a ona nakonec podlehla. Od té chvíle, co se dali dohromady, prožívají krásný, láskyplný vztah. Dokonce spolu i pracují. Lucie partnera zaměstnala jako svého manažera. Přestože spolu tráví v podstatě čtyřiadvacet hodin denně, ponorka mezi nimi zatím nenastala. „Ještě jsme neměli chvíli, že by měl jeden z nás před tím druhým snahu utíkat. My se spolu od rána do večera smějeme. Ráďův humor je neskutečný,“ přiblížila zpěvačka. Dokonce si spolu pořídili i pejska, bulteriér dostal jméno Kvído.

Vendula Pizingerová - Josef Pizinger, věkový rozdíl 16 let

Po smrti prvního manžela Karla Svobody našla opravdové štěstí až v náruči o dost mladšího Josefa, syna své velmi blízké kamarádky Simony. Před sedmi lety si ho vzala za manžela a před dvěma lety se jim narodil syn Josef, který přišel na svět ve stejný den jako jeho tatínek. „Už jsem nevěděla, co ti mám dát k narozeninám. Věřím, že je to ten nejkrásnější dárek,“ napsala tehdy Vendula na svoji sociální síť. Po boku mladšího partnera jenom kvete. „Jsem hrozně moc spokojená. Nic neřeším, je mi dobře, jsem šťastná,“ svěřila se nám s tím, že mít mladšího muže je pro ženu i velmi motivační.

Marie Rottrová - Milan Říha, věkový rozdíl 15 let

Nestárnoucí zpěvačku s mladším podnikatelem seznámila její dlouholetá kamarádka Jiřina Fikejzová. V té době byl ale ještě ženatý. „Přišel ke mně na večeři i se svojí ženou. Jiřina se zeptala, zda by je s sebou nemohla vzít na návštěvu. Zvlášť ten pán mě prý dlouhá léta poslouchá a sbírá moje nahrávky,“ zavzpomínala zpěvačka na osudové setkání pro deník AHA! Už tehdy jí byl sympatický, ale ve snu by ji nenapadlo, že spolu nakonec skončí. Sbližovat se začali až poté, co Milan manželku opustil. Dlouho mu ale oddávala. „Začali jsme se trošku kamarádit. Během roku se z toho vyvinulo něco víc. Je ale pravda, že během roku, kdy za mnou chodil s kytkami, jsem ho ani jednou nepustila domů. Stál venku u vrátek. Ale nenechal se odradit. Byl mi nablízku, když jsem potřebovala vedle sebe někoho mít. Pak jsem si uvědomila, že on by mohl být ten, o koho se můžu opřít, komu můžu důvěřovat, komu se můžu svěřit, kdo mě bude mít rád. Dal mi lásku, kterou jsem dříve neměla,“ popsala Marie Rottrová. Po deseti letech vztahu svoji lásku potvrdili svatbou.

Martina Pártlová - Josef Vařeka, věkový rozdíl 14 let

Zpěvačka na toho pravého čekala dlouho. Až seznámení se zpěvákem a kytaristou skupin Koblížci a Walda Gang Josefem Vařekou, který v roce 2012 se svou hudební formací získal Českého slavíka v kategorii Objev roku, se ukázalo jako osudové. V červnu loňského roku se jim narodila dcera Stella. Poznali se na grilovačce u Pártlové doma, kam Vařeku přivedla moderátorka Martina Gavriely se svým partnerem Marcusem Tranem. Martina vztah s mladším mužem bere s humorem. „Sice máme na sobě kérky každý z jiného století, mentálně jsme na tom zhruba stejně,“ zněl jeden ze statusů, který zveřejnila na své sociální síti.

Helena Vondráčková - Martin Michal, věkový rozdíl 13 let

Zpěvačka přiznává, že takového muže, jakým je její manžel Martin Michal, hledala celý život. Seznámili se díky zájezdu fotbalového klubu celebrit Amfora na Bali. Vysoký muž s něžnýma očima ji okamžitě zaujal. Svatbu měli na Karlštejně v roce 2003 a od té doby tvoří šťastný manželský pár. Tím, že ji manžel dělá i manažera, tráví spolu spoustu času, ale pořád jsou jako dvě zamilované hrdličky. „Na Martina se mohu ve všem absolutně spolehnout. Je to člověk, který se nebojí a který mě dovede ochránit. Je nám spolu krásně,“ svěřila se nám zpěvačka.

Alice Bendová - Michal Topol, věkový rozdíl 12 let

Jiskra mezi nimi přeskočila v roce 2012 na vánočním večírku autobazaru, v němž Michal pracoval. Na začátku loňského roku se zasnoubili. Pro herečku je velmi důležité, že si mladý partner dobře rozumí i s jejími dětmi z prvního manželství. Bendová věkový rozdíl nebere jako překážku. „Často mám pocit, že i když jsem o nějaký ten rok starší, mám stejně mnohem víc energie než on. Ale to bude tím, že jsem ženská. Myslím, že mu vyhovuje, že už mám určité zkušenosti a že v některých věcech nejsem hysterická a neřeším nesmysly. Mně se na něm líbí, že je pro rodinu a že je klidný. A oceňuji jeho upřímnost a pravdomluvnost,“ prohlásila Alice v rozhovoru pro Blesk.

Tatiana Dyková - Vojtěch Dyk, věkový rozdíl 7 let

Když si spolu začali, jejich vztahu mnozí příliš šancí nedávali. O sedm let starší herečka však Vojtu okouzlila a stala se jeho životní láskou. Před devíti lety se jim narodil syn Alois a v roce 2019 se vzali. Vojta si padl do oka i s vyženěnými syny, které bere jako vlastní a rozdíl mezi nimi a svým potomkem nedělá. Rodinné soužití si nemůže vynachválit. „Upřímně musím říci, že naše rodina se dokáže zabydlet během pěti minut úplně všude. Ve výzkumném, biologickém, literárním ústavu, knihovně, v divadle, prostě kdekoliv,“ prozradil v Rozpravách Milana Heina s úsměvem Vojta.

Martina Gavriely - Marcus Tran, věkový rozdíl 7 let

Moderátorka se s hudebníkem seznámila v roce 2010. Marcus před ní randil se zpěvačkou Ewou Farnou, starší Martina ho ovšem okouzlila. V den, kdy Gavriely slavila své třiatřicáté narozeniny, ji požádal o ruku. V roce 2018 se jim narodil syn, který dostal exotické jméno Lee. Věkový rozdíl pro ně není překážkou. Po všech stránkách si rozumí a působí jako spřízněné duše. Před rokem se z Martiny už dokonce stala babička. Její dcera Jessica z prvního manželství přivedla na svět holčičku Olivii Rose.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.