Astročlánky

Aktualizováno 16. června 2022 13:25

Petra Kloidová

12 znamení a 12 mýtů o lásce. Pravda a lež aneb Jak doopravdy milujeme?

Dvanáct znamení, dvanáct charakterů a dvanáct stylů lásky. Které znamení nejvíce věří na lásku, které je v lásce nejvíce sobecké a které dokáže milovat zcela nezištně? A také jaké jsou nejčastější nepravdy, které si o nás druzí myslí? Podívejte se.

Co se říká o jednotlivých slunečních znamení? Dvanáct znamení, dvanáct charakterů a stylů lásky. Které znamení neumí projevovat svoje pocity, jaké znamení opravdu věří, že existuje někdo, kdo je mu navěky souzený? O tom, jak jednotlivá znamení milují, existují mýty, které ale nemusí být pravdivé.

Jak milují jednotlivá znamení zvěrokruhu? Můžete se dozvědět i v následujícím videu:

Beran

Říká se o nich, že jsou sobečtí, ale pokud vás skutečně milují, budete tím nejdůležitějším v jejich životě. Dají vám všechno, co mohou. Sobeckost je jedna z charakteristik, která se Beranům opravdu váže, ale rozhodně neplatí o lásce.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Berana na rok 2022.

Býk

O Býcích se říká, že umějí odpouštět. Zkuste je ale zradit a uvidíte. Umějí být žárliví, majetničtí a emocionálně závislí na druhém a vztek znají také velice dobře, ale pořád jsou to milovníci zvěrokruhu.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Býka na rok 2022.

Blíženci

Říká se, že jsou necitliví a odtažití, ale oni potřebují jen pocit svobody. I Blíženci umějí být emocionálně závislí na svém partnerovi, jen často nevědí, jak projevit svoje emoce a lásku.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Blížence na rok 2022.

Rak

Raci se označují jako nejcitlivější znamení tíhnoucí k rodině. Říká se o nich, že jsou příliš emocionální, když se ale něco stane, dokážou se postavit za sebe i za ostatní.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Raka na rok 2022.

Lev

Mýtus o Lvech si také pohrává se slovem sobeckost. Prý pro vás neudělají nic, z čeho by neměli profit oni sami. Ačkoliv je to znamení hrdé a pyšné, umí obětovat kvůli lásce i sám sebe.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Lva na rok 2022.

Panna

Prý když Panny procházejí těžkou životní zkouškou, potřebují prostor samy pro sebe.  Ale je to přesně naopak, milují, když o ně má partner strach a stará se o ně.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Pannu na rok 2022.

Váhy

Váhy prý chtějí někoho, kdo jim bude projevovat nadmíru lásky. Ale ony touží být jen součástí partnerovo života.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Váhy na rok 2022.

Štír

Štíři podle ostatních rádi skrývají svoje emoce. Ano, je pravdou, že klasického Štíra asi neuslyšíte pořvávat „miluji tě“ pod balkónem své milé. Na druhou stranu, i oni milují, když jim někdo projevuje lásku veřejně a pěkně nahlas.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Štíra na rok 2022.

Střelec

Střelci prý touží jen po sexu a svobodě. Oni však ke spokojenému vztahu potřebují hlavně intelektuální kompatibilitu a pocit jistoty. Je pravdou, že neradi vysvětlují všechno, co ve svém nitru cítí, ale také je pravda, že trpí, když mají pocit, že jejich partner není jejich.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Střelce na rok 2022.

Kozoroh

O desátém slunečním znamení zvěrokruhu se říká, že ho moc nezajímá emocionální pouto ve vztahu. Ale to rozhodně není pravda, je tomu právě naopak. Kozoroh je vášnivé a láskyplné znamení a na citech bývá někdy i závislé.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Kozoroha. na rok 2022.

Vodnář

Prý se nezamilovávají nebo neprojevují lásku. Možná tak úplně snadno neprojevují emoce, ale patří mezi jedno z mála znamení, které opravdu věří na lásku. Často se však obávají emocí, které se s partnerskou láskou pojí.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Vodnáře na rok 2022.

Ryby

Ryby se podle ostatních snadno podřizují. Ano, v otázce lásky jsou hodně flexibilní, ale také bytostně potřebují někoho, kdo jim splácí lásku láskou a pokud ji nedostávají v dostatečné míře, dokážou se pěkně zatvrdit.

Přečtěte si podrobný horoskop pro Ryby na rok 2022.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.