Jak flirtuje 12 znamení zvěrokruhu? Lvi vám všechno dopřejí, Váhy vás pobaví

Ne všichni lidé skvěle ovládají flirtovací techniky. Některé jejich balicí triky byste jen stěží rozklíčovali. Jak flirtují jednotlivá znamení zvěrokruhu? Každé ze dvanácti znamení spoléhá na jinou taktiku. Lvi se vás budou snažit zahrnout luxusem, Váhy vsadí na humor.

Každé znamení má svůj osobitý styl, s jakým se bude snažit získat vaše srdce a pozornost. Podívejte se, jak flirtuje všech dvanáct znamení zvěrokruhu. Sedí to na to vaše?

Beran

Berani si na nic nehrají a jdou přímo na věc. Díky jejich extrovertní povaze snadno poznáte, že jste se právě stali objektem jejich pozornosti. Dají vám svůj zájem patřičně najevo a nepropásnou žádnou šanci vás pochválit nebo se vás letmo dotknout. Pokud z druhé strany zájem necítí, rychle se stáhnou. Nikdy by nedopustili, aby je někdo odmítl.

Býk

Býci jsou vybíraví a stydlivější. Jejich taktika je jít na věc pozvolna. Sice moc dobře vědí, co chtějí, ale na nic nespěchají. Typické jsou pro ně letmé pohledy a občas i trochu kostrbatý smysl pro humor, kterým se vás budou snažit pobavit. Ve flirtování platí spíše za introverty.

Blíženci

Blíženci patří k těm nejkomunikativnějším znamením zvěrokruhu. Jejich náklonnost brzy poznáte, protože vám ji dají hlasitě najevo. Jsou velice zvídaví a pravděpodobně si vás ještě před prvním rande pořádně proklepnou na sociálních sítích. Jsou to tak trochu stalkeři, které baví sledování a probírání ostatních lidí. Flirtování poznáte podle jejich řeči těla, budou se vás snažit dotýkat.

Rak

Raci jsou citliví a rodina a vztahy jsou pro ně velice důležité. Svůj zájem vám dají najevo, nedělá jim problém polibek na tvář či dotek ruky. Budou se s vámi snažit rozebírat osobnější témata, aby zjistili, jaký názor máte na rodinu a vztahy. Právě to Rakům napoví, zda o vás budou v budoucnu doopravdy stát.

Lev

Lvi jsou svůdníci, kteří mají flirtování v krvi. Budou se snažit vás ohromit okázalostí. Na své vyvolené rozhodně nebudou šetřit. Zahrnou ji drahými dárky, luxusními večeřemi a výlety. Chtějí ostatním ukázat, že mají peníze a že si umí užívat život. Zkrátka se vás budou snažit uchvátit. Pokud však vycítí příležitost, z hlasitých bavičů se promění v tiché svůdce, kteří vám budou šeptat do ucha ta nejsladší slůvka.

Panna

Panny vše analyzují. O svém protějšku chtějí vědět vše, a tak dobře sledují všechny vaše pohyby, slova, grimasy a na základě toho si o vás udělají obrázek. Ačkoliv jsou Panny obecně puntičkářky, ve flirtování se dokážou pořádně odvázat. Jejich hlasitý smích a flirtovací taktiky nelze přehlédnout.

Váhy

Váhy jsou obecně nerozhodné, pokud se ale odhodlají, že vás chtějí dostat, umějí se pořádně předvést. Budou zkoušet nějaký ten trapný vtípek, v jejich podání bude ale velice roztomilý. Váhy vám svou řečí těla dají svůj zájem najevo. Budou si hrát s vlasy, olizovat ret nebo se k vám tisknout během konverzace. Zaručeně jejich náklonost poznáte!

Štír

Štíři jsou mistři v tajnůstkaření. Jejich zájem obvykle na první pohled nepoznáte, protože si vás budou chtít dokonale proklepnout. Jen tak někomu totiž nevěří, a tak si svůj protějšek velice dobře vybírají. Sexualitou jsou však doslova posedlí a jsou v tomhle oboru mistři. Jsou ohromně empatičtí a dokážou se na vás skvěle naladit. Jejich elektrizujícím dotekům a uhrančivým očím jen tak někdo neodolá.

Střelec

Střelci nebývají stydliví, jsou to baviči. Jejich řeč těla je obdivuhodná, klidně vám zatančí nebo udělají stojku na hlavě. Nešetří komplimenty a podobně jako Beran jdou rovnou na věc. Řeknou vám vše upřímně, takže jejich zájem není těžké rozpoznat. Střelec je mistr vtípků, který se nebojí vyprávět ani lechtivější historky.

Kozoroh

Kozoroh většinou neudělá první krok a bývá rezervovanější. Nenechte se ale zmýlit, pokud někdo Kozoroha zaujme, chce s ním strávit většinu svého času. Rád hledí do očí a směje se. Umí flirtovat až s překvapivou lehkostí, svou náklonnost však dává najevo decentním způsobem, ale o to více je to sexy. Do ničeho se nehrne, má rád, když věci plynou přirozeně.

Vodnář

Vodnáři jsou vynikající v komunikaci, doslova vás ukecají. Jsou otevření a nedělá jim problém udělat první krok. Pokud se jim líbíte, s největší pravděpodobností k vám přijdou a osloví vás i mezi větším množstvím lidí. Rozhodně ale nepatří mezi ty, kteří by se hned vrhali do postele. Svůj protějšek touží poznat a vybírají si k tomu velice intelektuální, ale zároveň zábavná témata.

Ryby

Ryby nic netají a neskrývají. Jsou velice citlivé a většinou touží po vážném vztahu, „jednorázovky“ nejsou nic pro ně. Milují hluboké pohledy do očí a velká gesta, kterými vám dají jasně najevo, že o vás stojí. Do kolen vás dostanou pravděpodobně svým úsměvem. Obecně ale patří mezi introverty, takže na nic nespěchají. Zároveň jsou však po prvním úspěšném rande schopné plánovat společnou budoucnost. Do všeho jdou naplno.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.