V čem jste jedničky podle horoskopu? Lev ve svůdnosti, Štír v důkladnosti a Ryby v lásce

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má určité charakterové vlastnosti, které ho činí výjimečným. Každé má své přednosti i nedostatky. Jakou vlastnost však mohou vašemu znamení zvěrokruhu ostatní nejvíc závidět? V čem jste jedničky, v čem jste nejlepší a nikdo se vám v tom nevyrovná?

Beran

Prvním znamením zvěrokruhu je Beran, jeho jedinečná pozice ho předurčuje k velkým věcem. K jeho nejlepším vlastnostem patří ctižádostivost, smysl pro dobrodružství, akčnost a energičnost, ale také pozitivismus a optimismus. Je to i nesmírně loajální znamení.

Býk

Býk je znamení, které touží po bezpečí a jistotách. K jeho nejlepším vlastnostem se řadí spolehlivost, trpělivost, vytrvalost a smysl pro krásu. Všichni na něm nejvíce oceňují jeho stálost a praktičnost.

Blíženci

Blíženci jsou ti, kterým se obvykle v astrologii přisuzuje chytrost, společenskost, zvídavost a zábavnost. Lidé je milují pro jejich rozmanitost, nikdy s nimi nebývá nuda.

Rak

Rak patří mezi nejkomplikovanější znamení. Pod tvrdým krunýřem skrývá citlivost a zranitelnost. Lidé ho však milují pro jeho soucitnost, obětavost, spolehlivost, tvořivost. Rád pečuje o druhé a ve své starostlivosti je nesmírně vytrvalý.

Lev

Lev vyniká silou a sebedůvěrou. Je to radostné znamení, miluje děti a umí podpořit slabé. Ostatní ho obdivují a milují pro jeho zářivost a výjimečnost.

Panna

Panna je nejbystřejší a zároveň nejpraktičtější ze všech znamení. Zdobí ji pilnost, svědomitost, pracovitost. Lidé ji milují i pro její skromnost a přirozenost.

Váhy

Váhy jsou jediným znamením zvěrokruhu, které není reprezentováno osobou nebo zvířetem. Zastupuje je předmět – váhy, symbol rovnosti a harmonie. A takoví jsou i lidé narození v jejich znamení. Přátelští, mírní, spravedliví a vyrovnávající. Lidé je vyhledávají pro jejich schopnost empatie a smysl pro krásu.

Štír

Štír vyniká obrovskou vůlí, ctižádostivostí a věrností. Je vášnivý i upřímný, nezávislý a soběstačný. Ostatní jsou k němu magneticky přitahováni díky jeho neobyčejnému kouzlu osobnosti.

Střelec

Střelec je znamení věčného optimismu, věčné víry a naděje. Je to znamení vyvolené bohy, patří mezi šťastlivce zvěrokruhu. Lidé ho milují pro jeho nezávislost a velký smysl pro humor.

Kozoroh

Kozoroh miluje řád, systém a organizaci. Je jedinečným ve své odhodlanosti, klidu a skromnosti. Neocenitelný je jeho reálný pohled na svět. Je loajální a spolehlivý. Lidé vyhledávají jeho společnost pro jeho schopnost poskytnout účinnou pomoc.

Vodnář

Vodnář je intelektuál i dobrodruh. Ostatní ho milují pro jeho upřímnost, zábavnost, přátelskost, ale i racionálnost.

Ryby

Ryby vynikají obrovskou fantazií, ochotou pomáhat druhým, aniž by čekaly na jakoukoliv odměnu. Jsou intuitivní, velkorysé, pohodové a přizpůsobivé, ale hlavně nesmírně láskyplné.

V čem nikdo není tak skvělý jako vy?

To jsou zajisté skvělé vlastnosti, ale která je ta jedinečná? Ta jediná, která vás v něčem, v nějaké činnosti či oboru vždy spolehlivě vynese až na vrchol? Zde je jejich přehled.

Nikdo není...

tak charakterní jako Beran,

tak sebeovládající a trpělivý jako Býk,

tak chytrý jako Blíženec,

tak pečovatelský jako Rak,

tak svůdný jako Lev,

tak pečlivý jako Panna,

tak dobře oblečený jako Váhy,

tak důkladný jako Štír,

tako osobní jako Střelec,

tak pracovitý jako Kozoroh,

tak originální jako Vodnář,

a nikdo neumí milovat tak jako Ryby.

Jaký bude listopad podle výkladu karet Helen Stanku, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.