Ideální rande podle horoskopu: Střelce vezměte stanovat, s Raky vlezte do peřin

Vymyslet ideální rande není jednoduché. V kině si s druhou osobou příliš nepopovídáte a večeře, ač je svým způsobem univerzální, může být pro leckoho spíš klišé. Chcete-li originální schůzku, můžete ji zkusit přizpůsobit tomu, v jakém znamení se vaše polovička narodila. Kam ji podle horoskopu vzít?

Beran

Pro horkokrevné Berany je ideální naplánovat rande nabité akcí. Několik hodin jsou schopni s úsměvem na tváři strávit například v zábavním parku nebo na skupinové lekci cvičení. Aby byla schůzka přece jen intimnější a nezahrnovala další spoustu lidí okolo, může proběhnout i v únikové místnosti, kde nuda nehrozí.

Býk

Býci jsou požitkáři, kteří přesně vědí, co je dobré, ideální rande je pro ně takové, během kterého potěší své smysly. Partner je proto může vzít například do vinných sklípků na degustaci kvalitních vín a následně na večeři při svíčkách v kvalitní restauraci. Potěší je ale i výlet do přírody zakončený piknikem na místě s pěkným výhledem.

Blíženci

Pohyb v širší společnosti lidí Blíženci milují, jsou rádi součástí šrumu. Dvojité rande, na kterém kromě partnera bude i někdo z jejich přátel společně se svou polovičkou, proto rozhodně ocení. Další skvělou možností je například i hospodský kvíz. Chce-li ale partner intimnější atmosféru v menším hluku, kurz vaření či malování se také přímo nabízí – lze se tak sblížit skrze společný koníček.

Rak

Emocionální a pečující Raky nejvíce potěší taková schůzka, na které se budou cítit komfortně a během níž budou mít možnost si s partnerem vytvořit určité pouto. Je proto skvělý nápad si s nimi zajít na párovou masáž, nebo ještě lépe, uvařit doma jídlo, zachumlat se s nimi pod peřinu a sledovat romantickou komedii. Lidé narození v tomto znamení mají často zvláštní vztah ke zvířatům, je možné je tedy vzít i do takzvané kontaktní zoo, kde je možnost je pomazlit.

Lev

V záplavě pozornosti se Lvi koupou jako nadšené dítě v aquaparku. Pokud si mají rande užít, měli by během něj dostat možnost pořádně zářit, a to nejen v očích partnera. V karaoke baru se pořádně vyřádí, stejně jako v tanečním klubu. Kreativnějšími možnostmi jsou pak kurzy fotografování nebo herectví, kde budou moci ukázat svůj talent a schopnosti.

Panna

Panny umí ocenit organizaci a strukturu, ideální rande je pro ně tedy takové, které druhý člověk dobře promyslí. Může naplánovat například soukromou prohlídku muzea či galerie, případně navrhnout návštěvu lekce jógy nebo meditaci, která lidem narozeným v tomto znamení dovolí se trochu uvolnit.

Váhy

Rovnováha a harmonie jsou aspekty života, bez kterých se Váhy neobejdou. Klidné rande se špetkou estetična jim proto nepochybně udělá radost. Možnostmi jsou například procházka v botanické zahradě, návštěva muzea umění nebo piknik na rozkvetlé louce. Do schůzky lze zakomponovat i trochu dobrodružství a může se uskutečnit v horkovzdušném balonu či na vyhlídkové plavbě.

Štír

U partnera Štíři nic neocení víc než intenzitu a vášeň, právě u tohoto znamení není sex na prvním rande rozhodně vyloučený. Při příjemném počasí si užijí sledování hvězd spojené s hlubokým rozhovorem. Pro dobrodružnější typy lze zvolit například bungee jumping či seskok padákem a zaručeně tak zvýšit srdeční tep.

Střelec

Střelci jsou průzkumníci a milují dobrodružství, rande s nimi tak bude fyzicky náročné a možná se protáhne na víc než jen pár hodin. Nezklame je stanování ani daleký výlet, víkend v zahraničí je ale nepochybně potěší nejvíc. Pokud by se snad takové nápady zdály partnerovi přehnané, vzít lidi narozené v tomto znamení na cizokrajné jídlo také není od věci, dá jim to možnost objevit nové chutě.

Kozoroh

Ambiciózní Kozorozi se rádi honí za všemožnými úspěchy a tomu by mělo odpovídat i perfektní rande. Dobře se budou s partnerem cítit na workshopu zaměřeném na téma, které je zajímá, nebo i při dobrovolničení na charitativní akci. Potřebují-li oddych, rozhodně ocení návštěvu wellness.

Vodnář

Inovativní a kreativní Vodnáři rozhodně nepatří k upjatým jedincům, čím originálnější schůzku pro ně partner naplánuje, tím víc nadšení z ní budou. Líbit se jim proto může třeba návštěva interaktivního divadla, kde budou moci rozhodovat o ději hry nebo galerie vystavující futuristické umění. Trochu klidnější možností je kavárna nabízející možnost zapůjčení společenských her.

Ryby

Ze všech znamení zvěrokruhu jsou Ryby největšími snílky a u partnera hledají emoční otevřenost a intuitivnost. Pakliže se mu svěřily s nějakou svou zálibou, do schůzky je vhodné ji zakomponovat. Mají rády zvířata? Perfektní rande pro ně bude noční prohlídka zoo. Čtou poezii? Koupit knihu a společně z ní číst pro ně bude nadevše.

Co nás čeká v tomto týdnu podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.