Podzimní předsevzetí podle znamení: Váhy by měly změnit styl, Kozorozi utřídit finance

Americký spisovatel Francis Scott Fitzgerald prohlásil, že život začíná vždycky znova, když na podzim uvadne. Pro leckoho tak toto roční období může být jakýmsi novým začátkem, méně okoukaným než Nový rok. Jaké podzimní předsevzetí byste si měli dát podle horoskopu?

Beran

Berani jsou pod nadvládou Marsu, planety drivu a fyzických aktivit. Sice je pro ně snadné naleznout motivaci se hýbat, ale z povahy často prošvihnou ten správný moment, kdy s pohybem začít. Tento podzim by pro ně proto měl být popíchnutím k tomu, aby si našli cestu k fitness, nebo se k němu po delší době vrátili. Aby je to bavilo, mohou si najít novou formu.

Býk

Lidé narození ve znamení, jehož elementem je země, si cení komfortu. Jejich ložnice je pro ně jakousi útulnou oázou, v níž by nejraději trávili všechen volný čas. To ale není možné, a tak by si na podzim mohli začít po ránu postel stlát. Jejich budoucí já ocení, když si večer bude moci lehnout do upraveného lože.

Blíženci

Stimulovat mozek je pro Blížence velmi důležité, nechtějí zakrnět a jsou to svým způsobem nefalšovaní doživotní studenti. V obchodním centru nikdy nezapomenou zabloudit do knihkupectví a doma mají často spoustu nepřečtených knih. Tento podzim by si tak měli vytvořit jejich seznam a seřadit si je do pořadí, ve kterém by si je chtěli přečíst.

Rak

Pečovat o ostatní a udržovat teplo domova je pro lidi narozené ve znamení Raka prioritou. Aby potěšili sebe i své blízké, během podzimu by měli být kreativní a začít zkoušet nové recepty. Sezónních surovin je na výběr mnoho a některé pokrmy by se nakonec mohly zařadit mezi stálice. Experimentovat mohou i s různými druhy koření.

Lev

Ne vždy je potřeba být mezi lidmi. To by si měli zapamatovat Lvi, kteří běžně prahnou po pozornosti. Ulevit své hlavě a trochu protáhnout tělo mohou tím, že si podzim zpestří každodenními procházkami. Vhodné oblečení pak jejich dobrý pocit jen umocní a rozproudění krve před mrazivou zimou není od věci.

Panna

Praktické a na detail zaměřené Panny musí chodit spát s pocitem, že zvládly vše, co si na den naplánovaly. S přicházejícími delšími nocemi by měly zapracovat na svém spánkovém režimu a nastavit si ho stejně jasně jako to, co dělají přes den. Ulehnutí a probuzení v určitou hodinu jim pomůže lépe fungovat přes den a zabrání chmurám.

Váhy

Na vlastní vzhled a estetično obecně si Váhy hodně potrpí, ochlazení spojené s podzimem je tak pro ně ideální příležitostí k tomu, aby vyrazily na nákupy a trochu změnily svůj styl. Mohou si pořídit oblečení, které bude lépe vyjadřovat jejich vkus. Stejně tak si mohou zajít i na kosmetiku nebo s kadeřníkem prokonzultovat výraznější vlasovou proměnu.

Štír

Akční Štíři se možná už těší na lyžařskou sezónu, ale ještě než přijde, měli by se zaměřit na to, co dělat na podzim. V pochmurných dnech, během nichž se hlásí o slovo déšť, si mohou osvojit novou dovednost. Může jít například o hru na kytaru, skládání origami či cizí jazyk. Mají štěstí, že jakmile se do něčeho pustí, jsou dostatečně odhodláni to také dokončit.

Střelec

Pro svobodomyslné Střelce neexistuje sezóna nevhodná k cestování a objevování nových koutů světa. Pracovní povinnosti jim takovou radost ne vždy dovolí, na podzim by si ale dovolenou měli dopřát. Možnosti jsou téměř neomezené, a tak se mohou potěšit třeba i jen víkendovým výletem do hor, ale i dvěma týdny v exotické destinaci.

Kozoroh

Disciplína je pro Kozorohy nadevše, jsou velmi praktičtí a to se odráží i na jejich životním stylu. Během letošního podzimu by mohli volný čas využít k organizaci finančních záležitostí – rozvrhnout si, kolik peněz utratí za nezbytné výdaje a jak naloží s těmi, které jim zbydou. Stejně jako mají diář, mohou si pořídit i finanční plánovač.

Vodnář

Vodnáři jsou nezávislí, ale často mají problém své emoce skutečně prociťovat, mají sklony je spíše vnitřně rozebírat, jako by byli na terapii. Během letošního podzimu by se měli zaměřit na vlastní psychické zdraví. Pomoci jim k tomu může například vedení deníku, praktikování meditace nebo vyhledání psychologa, kterému se budou moct vypovídat.

Ryby

Citlivé a kreativní Ryby jsou považovány za snílky zvěrokruhu. Ačkoliv jsou kritizovány za to, že často neumí stát nohama pevně na zemi, svou fantazii by s přicházejícím podzimem mohly využít ke skutečné kreativitě. Mohou se například přihlásit na výtvarný kroužek pro dospělé nebo si vlastníma rukama vylepšit bydlení.

Dýně jako královna podzimu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.