Nejžhavější znamení zvěrokruhu: S Býky a Štíry se v posteli nudit nebudete

To, jestli vám vztah s partnerem vyjde, může hodně napovědět znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Ale věděli jste, že astrologie také dokáže určit, s kým vám to bude nejlíp klapat v posteli?

Smyslnost, vášeň a fantazie – to všechno jsou vlastnosti, kterými dobrý milenec nebo milenka oplývají. A to, jak se stavíme k milostným hrátkám, také ovlivňuje znamení, ve kterém jsme se narodili. Kdo je podle horoskopu nejžhavější a nudit se s ním v posteli rozhodně nebudete?

Býk

Býk je jedním z nejžhavějších znamení zvěrokruhu. Toto znamení je spojováno s pozemskou smyslností a láskou k luxusu. Býci jsou velmi fyzicky vnímaví a umí si užívat vášeň všemi smysly. Milují jídlo, hudbu, umění a vše, co je pro ně krásné a příjemné. Jejich náklonnost k dotekům a intimitě je největší z celého zvěrokruhu. V posteli se s Býkem rozhodně nudit nebudete, pozor si však dejte na jeho nestálost. Své schopnosti milovat chce rozdávat dál a jeden partner mu většinou nestačí.

Váhy

Váhy jsou spojené se smyslností ve všech jejích formách, ať už jde o estetiku, romantiku nebo intelekt. Jsou velmi citlivé na krásu ve svém okolí a mají smysl pro umění a harmonii. Věnují mnoho pozornosti svým vztahům, partnerovi a hlavně vytváření hlubokých emocionálních spojení. V posteli s nimi zažijete něžnou lásku, smyslné doteky a rády do svých hrátek zapojují také nejrůznější pomůcky.

Štír

Štíři jsou známí svým intenzivním prožíváním vztahů a hlubokými emocemi. Ale také svou vášnivostí. Jestli je nějaké znamení, které skutečně miluje sex, pak jsou to právě Štíři. V posteli mají jediné přání, a to dostat svůj protějšek na vrchol a tam ho udržet co nejdéle. Rádi provokují a vymýšlejí stále nové a nové praktiky, kterými ozvláštňují milování. Se Štírem vám v posteli na nudu jednoduše nezbude čas.

Rak

Raci jsou nejcitlivější a nejvíce emotivní znamení zvěrokruhu, což činí jejich prožívání smyslnosti velmi intenzivním. Mají sklony k péči o druhé a vytváření útulného prostředí. Pro Raky je smyslnost spojená s emocemi a péčí, a proto jsou v partnerských vztazích nesmírně pozorní a žhaví. V posteli pro ně budete na prvním místě vždycky vy a vaše uspokojení. Milování s nimi je něžné, romantické a plné lásky. Pokud jste někdy toužili po romantické cestě z hořících svíček a posteli plné růží, pak Raci vám ji připraví a k tomu navrch ještě vanu plnou voňavých bublin.

Ryby

Ryby jsou známé svou bohatou fantazií a velmi emotivní povahou. Jsou velmi vnímavé a intuitivní, což jim umožňuje snadno se naladit na potřeby svých partnerů. Jejich smysl pro romantiku a milostný svět dělá jejich vztahy nesmírně smyslnými a magickými. V posteli od nich můžete čekat prakticky cokoliv. Jednou se objeví ve žhavém převleku a budou vás svádět hned mezi dveřmi, jindy vás překvapí erotickou hračkou nebo hrou. Nuda v posteli s Rybami rozhodně nehrozí.

Jaký bude nový týden podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.