Jakého máte partnera podle horoskopu: Berani jsou nevyrovnaní, Býci líní a oddaní

Pro leckoho je romantický vztah něčím, bez čeho by se v životě neobešel. S partnerstvím jsou spojené krásné, ale také nepříjemné okamžiky, jak ví asi každá žena, která doma přítele či manžela má. Jeho povahu ve vztahu výrazně ovlivňuje také to, v jakém znamení se narodil. S kým tedy jste podle horoskopu vy?

Beran

Co partner narozený ve znamení Berana postrádá po stránce emoční vyrovnanosti, trpělivosti a sebereflexe, to kompenzuje schopností pracovat na rozdílnostech a nadchnout se jako dítě. Tito muži své ženy vnímají jako životní parťáky a počítají s tím, že je ve všech situacích zachrání, sami jsou přitom velmi netrpěliví. Výhodou vztahu s nimi je, že každý problém chtějí okamžitě vyřešit a nebojí se mluvit otevřeně.

Býk

Jako partnery je Býky jednoduché milovat, ale nemožné změnit. Jejich partnerka nikdy nebude mít chuť na sex ani na jídlo, obojího jí poskytnou dostatek. Toto znamení si rádo dopřává, zato neumí příliš komunikovat a ani vycházet z domu se mu nechce. Nejen obecně, ale i ve vztahu jsou tito muži emočně nedostupní a raději by snědli živého pavouka, než by mluvili o svých pocitech nebo chytili pomocnou ruku, když ji potřebují. Nevěra je u nich nicméně nepravděpodobná, jsou na ni totiž moc oddaní a líní.

Blíženci

Lze očekávat, že pokud máte děti, partner Blíženec je zapomene vyzvednout ze školy či školky, protože zrovna někde flirtoval. Na druhou stranu jsou ale muži narození v tomto znamení mistři omluv, obzvláště těch psaných. Jsou nicméně i výbornými řečníky, dokáží partnerce celé hodiny vyjadřovat lásku a zároveň si z ní dělat legraci. Jejich ženy se sice pouští do rizika, že se spálí, ale nudit se rozhodně nebudou.

Rak

Neuvěřitelně náladoví, snadno zranitelní a mající sklony k výbuchům vzteku či záchvatům pláče. Takoví jsou partneři narození ve znamení Raka. Umí to ale vynahradit upřímným zájmem, přívětivostí a schopností dělat maličkosti, které potěší. Pokud se ve vztahu cítí v bezpečí, své polovičce jsou silnou oporou v jakékoliv situaci.

Lev

Lvi milují hrdě a svou lásku dávají výrazně najevo. Ctí rodinné hodnoty a zároveň od vztahu vyžadují zábavu. Své partnerce jsou skutečně oddaní, lze od nich očekávat i velká gesta, aby tuto oddanost dokázali. Jsou schopní založit rodinu po krátké známosti a požádat o ruku ženu, kterou ještě nestihli pořádně poznat. Věří v silnou lásku a pevné vztahy.

Panna

V dobrém případě se cit pro detail u partnerů narozených ve znamení Panny projeví pozitivně. Budou si pamatovat vše, co jim přítelkyně či manželka řekla, úklid nikdy nenechají jen na ní a dům předzásobí potřebnými věcmi, jako jsou například toaletní papír či káva. V horším případě budou extrémně kritičtí, pokud nebude po jejich, a budou chtít ženu změnit k obrazu svému.

Váhy

Jako skuteční princové z pohádek mohou v roli přítelů či manželů působit Váhy. Jsou způsobní, často velice atraktivní a v dobrém slova smyslu na sebe umí upoutat pozornost na jakékoliv akci, kam svou polovičku doprovází. Přesně ví, co se ve vztahu sluší říkat, a co naopak ne. Chtějí, aby je měli všichni rádi, a proto si nedovolí udělat něco, co by přispělo k opaku. Jejich jedinou nevýhodou je, že umí být nerozhodní a vůči svým nejbližším také pasivně agresivní.

Štír

Je potřeba dopředu počítat s tím, že pokud se dáte dohromady se Štírem a jakýmkoliv způsobem zradíte jeho důvěru, pomstě se nevyhnete. Klidně se můžete probudit v levném motelu bez ledviny, s vyluxovaným bankovním účtem a popelem, který zůstal po vašich fotografiích z dětství. Pokud ji ale nezradíte, budete mít partnera, který bude likvidovat vaše nepřátele, podporovat vás a postará se o to, abyste nevěděli, co je osamělost.

Střelec

Pokud je Střelec s vámi, je to zábava. Tito muži jsou optimističtí, přirozeně sympatičtí všem okolo, ale bohužel jsou zároveň nespolehliví. Mohou se vydat na výlet, ze kterého se měsíc nevrátí, mohou prodat auto, aby měli na automaty a karty ve Vegas nebo způsobit požár podomácku vyrobeným ohňostrojem. Problémům se nechtějí stavět čelem a vztah s nimi tak vyžaduje od ženy odvahu a trpělivost.

Kozoroh

Tradiční genderové role jsou muži narozenými ve znamení Kozoroha ctěny. Hodně pracují, investují a pak také zajišťují sebe i svou přítelkyni či posléze rodinu. Jsou oddaní představě tradičního soužití a chtějí vedle sebe ženu, která je bude podporovat v jejich ambicích, z jejichž výsledků pak bude také těžit. Nejsou z těch, kteří by se chtěli jen tak vázat, proto pokud si vás vzali, je to samo o sobě výhrou.

Vodnář

Zarytí individualisté, jako jsou Vodnáři, se nemění ani kvůli vztahu. Jako partneři sami sebe zcela vnímat nebudou, i jako zadaní jsou spíš samostatnými jednotkami a nechápou dynamiku, v níž jeden přebírá odpovědnost za druhého. Jsou nekompromisní, ale sami rádi porušují jakákoliv pravidla a neplní očekávání. Snadno podlehnou pocitu, že jsou pod tlakem, a proto romantická pouta ani aktivně navazovat nechtějí.

Ryby

Štěněčí oči jsou pro muže narozené v Rybách charakteristické. Zamilovávají se do nich především empatické ženy, které spaluje touha po tom se o někoho starat. Tu totiž se svým partnerem v tomto případě sdílí, a tak vedou harmonický vztah, kde nespokojenost není na stole. Tito muži jsou navíc romantici každým coulem, svou partnerku tak budou často dojímat a o jejich lásce ani nemůže být pochyb.

Měsíční horoskop na září 2023:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.