7 znamení zvěrokruhu, která mají nejhezčí rysy ve tváři. Krásou vás oslní Lvi i Štíři

Krása je samozřejmě velice subjektivní věc. Přesto bychom podle určité symetrie ve tváři mohli určit jedince, kteří disponují těmi nejhezčími rysy. Podívejte se, kdo je podle astrologie předurčen k tomu, že bude mít hezký obličej.

Váhy

Váhy se umístily na prvním místě. Tohle znamení je ztělesněním rovnováhy nejenom v životě, ale najdeme ji u Vah také ve tváři. Jejich obličej je dílem dokonalé symetrie. Jejich svůdná vizáž s očima, které se na vás třpytí jako dva drahokamy, vás naprosto dostane. Společně s podmanivým úsměvem Váhy představují samotnou podstatu nebeské krásy.

Lev

Lvi vás zkrátka upoutají svým kouzlem osobnosti. Kromě pozitivní energie mají také jedinečné vystupování a jakmile jim pozorněji pohlédnete do tváře, uvidíte výrazné a sebevědomé oči. Jakmile se do nich podíváte, tento pohled se vám vryje do paměti navěky.

Mohlo by vás zajímat: Největší lháři podle horoskopu: Blížencům a Štírům nevěřte ani slovo

Štír

Dalším znamením je nepochybně přitažlivý Štír. Ten vás svou magickou a tajemnou aurou doslova uhrane. Tito lidé mají pronikavé oči, jejichž pohled vás už nepustí. Zdá se, jako by se v nich skrývalo celé tajemství vesmíru. Ostře řezané rysy v obličeji ještě podporují hluboké emoce, které v sobě tito jedinci chovají. Jejich fascinující vzhled zkrátka lidi kolem uchvacuje.

Měsíční horoskop na září 2023

Býk

Býci mají přirozený vztah ke kráse ve všech jejích podobách. Rysy jejich obličeje vyjadřují pozemskou eleganci se silnými, ostře řezanými konturami, které ještě podporují jejich smyslnost a odhodlání, s jakým přistupují k životu.

Ryby

Éterické Ryby jsou dalším znamením, které vás okouzlí. Jejich rysy dalece překračují hranice všední reality. Jejich oči jsou portálem, který vás odvede do jiného světa. Odráží se v nich hluboké emoce a jakmile se na vás usmějí, pocítíte klid a soucit.

Čtěte také: Toxické vztahy podle horoskopu: Střelci by se měli vyhnout Rybám a Štíři Lvům

Rak

Raci mají klidnou a starostlivou povahu, která se odráží i v jejich obličeji. Jejich oči vyzařují uklidňující záři a jejich úsměvy jsou jako vřelé objetí. Výrazy ve tváři Raka jsou odrazem jejich pečující duše, která je zdrojem útěchy pro lidi kolem nich.

Blíženci

Podmaniví Blíženci jsou ztělesněním všestranného půvabu a expresivity. Tito lidé mají rysy a výrazy ve tváři, které svou dynamikou odpovídají jejich mnohostranné osobnosti. Tvář Blíženců je plátnem emocí, vypráví příběhy a uchvacuje srdce ostatních svou přitažlivostí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.