Jak znamení dávají najevo, že se jim líbíte: Býci se dotýkají, Raci naslouchají

Říct někomu, že se vám líbí, není zrovna dvakrát snadné, obzvlášť pokud máte strach z odmítnutí a nemáte velké sebevědomí. Můžete si myslet, že po vás nikdo nepokukuje, ale možná jen přehlížíte signály, kterými někdo ve vašem okolí dává najevo, že k vám chová sympatie. Díky znamení zvěrokruhu to ale poznat lze. Zjistěte jak.

Beran

Berani jsou sebevědomí a asertivní lidé, pokud se jim líbíte, stoprocentně to dají najevo. Budou přímí a budou k vám zcela otevření ohledně svých pocitů. Udělat první krok jim není proti srsti, což je výhodou v případě, že jejich potenciální budoucí partner se stydí a sám by takové otevřenosti naproti nešel.

Býk

Lidé narození ve znamení Býka mají smysl pro romantiku. Náklonnost dávají najevo fyzickým kontaktem. Najdou si záminku k tomu, aby se o vás otřeli nebo vás chytili za ruku. Navíc rádi rozmazlují, takže to, že se jim líbíte, poznáte i podle toho, že vás budou zahrnovat drobnými dárky a pozorností.

Blíženci

Náklonnost dávají Blíženci najevo způsobem, z nějž by leckdo na první dobrou nepoznal, co se jím snaží vyjádřit. Budou vás provokovat a z jejich úst bude lítat jeden vtípek za druhým. Zároveň ale neodmítnou intelektuálnější konverzace a moc rádi si budou vyměňovat názory a nápady.

Rak

Nejcitlivější z celého zvěrokruhu jsou právě Raci. Pokud se jim někdo líbí, dají to tedy logicky najevo právě tím, že budou pozorní vůči jeho potřebám a emocím. Budou vám naslouchat, stanou se vaší oporou a také se budou snažit s vámi trávit co nejvíce času.

Lev

Charisma a sebevědomí jsou pro Lvy charakteristickými vlastnostmi. Střed jejich zájmu se proto může těšit na záplavu komplimentů a pozornosti. Lev vás bez okolků představí své rodině, přátelům a bude se k vám chovat, jako byste byli VIP.

Panna

Panny jsou praktické a analytické, stejným způsobem také projevují svůj zájem o druhou osobu. Snaží se být nápomocné v praktických ohledech, poskytují rady a snaží se být maximální oporou. Mají oko pro detail a snadno si tak zapamatují maličkosti, na kterých vám záleží.

Váhy

Společenský život je pro okouzlující Váhy důležitý, proto pokud se jim líbíte, budou s vámi chtít trávit mnoho času na všelijakých akcích. Budou s vámi dost okatě flirtovat, budou hravé a vzájemná výměna komplimentů je potěší ze všeho nejvíc.

Štír

Štíři jsou intenzivní a vášniví lidé, kterým pokud se někdo zalíbí, stane se jejich absolutní prioritou a budou mít oči jen pro něj. Budou se zvědavě vyptávat na všemožné informace, ale zároveň hned zpočátku projeví, jak jsou majetničtí. Jakmile o vás projeví pozornost někdo jiný, začnou žárlit a nebudou se bát to dát najevo.

Střelec

Svobodomyslní Střelci se do vážných vztahů moc nepouštějí, ale jakmile se jim někdo opravdu zalíbí a oni usoudí, že stojí za ztrátu trochy z jejich svobody, dají to najevo specificky. Objekt své touhy budou zvát na dobrodružná rande a také budou naprosto upřímní ohledně svých pocitů, čímž tak trochu neúmyslně otestují, zda je potenciální partner schopný s nimi držet krok.

Kozoroh

Zájem dávají na práci a kariérní úspěchy zaměření Kozorozi najevo po svém. Místo fyzické náklonnosti a sdílení svých pocitů se člověku, který se jim líbí, snaží pomoct k dosažení jejich cílů a snů. Jsou spolehliví a se vzájemným poznáváním si dávají načas.

Vodnář

Vodnáři jsou těžce nezávislí a umí být nevyzpytatelní. Pakliže se jim zalíbíte, můžete od nich očekávat humorné dárečky a kreativní schůzky spočívající v neobvyklých aktivitách. Budou si s vámi také chtít povídat hodně do hloubky a trochu tak párově procvičit mozkové závity.

Ryby

Samotné Ryby by si přály, aby se k nim jejich budoucí partner choval pohádkově. Proto pokud se jim někdo zalíbí, začnou do něj investovat všechny své emoce – budou psát zamilované vzkazy a třeba také plánovat romantické večery při svíčkách. Jejich náklonnost, pokud nejste zcela zaslepení, je rozhodně nepřehlédnutelná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.