Jak znamení dávají najevo, že se jim líbíte: Býci se dotýkají, Raci naslouchají

Říct někomu, že se vám líbí, není zrovna dvakrát snadné, obzvlášť pokud máte strach z odmítnutí a nemáte velké sebevědomí. Můžete si myslet, že po vás nikdo nepokukuje, ale možná jen přehlížíte signály, kterými někdo ve vašem okolí dává najevo, že k vám chová sympatie. Díky znamení zvěrokruhu to ale poznat lze. Zjistěte jak.

Beran

Berani jsou sebevědomí a asertivní lidé, pokud se jim líbíte, stoprocentně to dají najevo. Budou přímí a budou k vám zcela otevření ohledně svých pocitů. Udělat první krok jim není proti srsti, což je výhodou v případě, že jejich potenciální budoucí partner se stydí a sám by takové otevřenosti naproti nešel.

Býk

Lidé narození ve znamení Býka mají smysl pro romantiku. Náklonnost dávají najevo fyzickým kontaktem. Najdou si záminku k tomu, aby se o vás otřeli nebo vás chytili za ruku. Navíc rádi rozmazlují, takže to, že se jim líbíte, poznáte i podle toho, že vás budou zahrnovat drobnými dárky a pozorností.

Blíženci

Náklonnost dávají Blíženci najevo způsobem, z nějž by leckdo na první dobrou nepoznal, co se jím snaží vyjádřit. Budou vás provokovat a z jejich úst bude lítat jeden vtípek za druhým. Zároveň ale neodmítnou intelektuálnější konverzace a moc rádi si budou vyměňovat názory a nápady.

Rak

Nejcitlivější z celého zvěrokruhu jsou právě Raci. Pokud se jim někdo líbí, dají to tedy logicky najevo právě tím, že budou pozorní vůči jeho potřebám a emocím. Budou vám naslouchat, stanou se vaší oporou a také se budou snažit s vámi trávit co nejvíce času.

Lev

Charisma a sebevědomí jsou pro Lvy charakteristickými vlastnostmi. Střed jejich zájmu se proto může těšit na záplavu komplimentů a pozornosti. Lev vás bez okolků představí své rodině, přátelům a bude se k vám chovat, jako byste byli VIP.

Panna

Panny jsou praktické a analytické, stejným způsobem také projevují svůj zájem o druhou osobu. Snaží se být nápomocné v praktických ohledech, poskytují rady a snaží se být maximální oporou. Mají oko pro detail a snadno si tak zapamatují maličkosti, na kterých vám záleží.

Váhy

Společenský život je pro okouzlující Váhy důležitý, proto pokud se jim líbíte, budou s vámi chtít trávit mnoho času na všelijakých akcích. Budou s vámi dost okatě flirtovat, budou hravé a vzájemná výměna komplimentů je potěší ze všeho nejvíc.

Štír

Štíři jsou intenzivní a vášniví lidé, kterým pokud se někdo zalíbí, stane se jejich absolutní prioritou a budou mít oči jen pro něj. Budou se zvědavě vyptávat na všemožné informace, ale zároveň hned zpočátku projeví, jak jsou majetničtí. Jakmile o vás projeví pozornost někdo jiný, začnou žárlit a nebudou se bát to dát najevo.

Střelec

Svobodomyslní Střelci se do vážných vztahů moc nepouštějí, ale jakmile se jim někdo opravdu zalíbí a oni usoudí, že stojí za ztrátu trochy z jejich svobody, dají to najevo specificky. Objekt své touhy budou zvát na dobrodružná rande a také budou naprosto upřímní ohledně svých pocitů, čímž tak trochu neúmyslně otestují, zda je potenciální partner schopný s nimi držet krok.

Kozoroh

Zájem dávají na práci a kariérní úspěchy zaměření Kozorozi najevo po svém. Místo fyzické náklonnosti a sdílení svých pocitů se člověku, který se jim líbí, snaží pomoct k dosažení jejich cílů a snů. Jsou spolehliví a se vzájemným poznáváním si dávají načas.

Vodnář

Vodnáři jsou těžce nezávislí a umí být nevyzpytatelní. Pakliže se jim zalíbíte, můžete od nich očekávat humorné dárečky a kreativní schůzky spočívající v neobvyklých aktivitách. Budou si s vámi také chtít povídat hodně do hloubky a trochu tak párově procvičit mozkové závity.

Ryby

Samotné Ryby by si přály, aby se k nim jejich budoucí partner choval pohádkově. Proto pokud se jim někdo zalíbí, začnou do něj investovat všechny své emoce – budou psát zamilované vzkazy a třeba také plánovat romantické večery při svíčkách. Jejich náklonnost, pokud nejste zcela zaslepení, je rozhodně nepřehlédnutelná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.