4 nejzábavnější znamení zvěrokruhu: Nejvíc vás pobaví Střelci, překvapí i Panny

Že smích je kořením života, je jasné snad každému. Neobejdeme se bez něj a má pozitivní vliv nejen na psychické, ale i na fyzické zdraví. S některými lidmi se zasmějeme více než s jinými, kromě vzájemné chemie to ale ovlivňuje i znamení, v jakém jsme narozeni. Nejzábavnější ze všech jsou čtyři.

Rak

Znáte paradox smutného klauna? Přesně ten sedí na Raky, kteří se snaží všem okolo vykouzlit úsměv na tváři i ve chvílích, kdy je samotné něco trápí. S jejich citlivostí souvisí také vnímavost, díky které dovedou v určitých situacích vycítit, z čeho si udělat legraci tak, aby se zasmálo co nejvíc lidí.

Právě u Raků je velká pravděpodobnost, že si budou utahovat sami ze sebe. Mnohdy to dělají tak trochu v sebeobraně, protože co o sobě řeknou oni sami, to už nemůže říct nikdo jiný. Ve společnosti svým jedinečným smyslem pro humor rozhodně vynikají a je přitažlivý i pro potenciální partnery.

Střelec

Střelec je ohnivé znamení, často vyobrazované jako kentaur s lukem a šípem. Lidé narození v tomto znamení místo šípů ale střílí jeden vtip za druhým. Nemají problém žertovat kdykoliv, o čemkoliv a před kýmkoliv, mohou proto občas působit trochu nevybíravě, ale pokud nejste upjatí, být v jejich společnosti je radost.

Nejraději Střelci žertují na témata, která jsou jim blízká a o kterých si mohou vyhledávat informace. Rádi rozesmějí nejen ostatní, ale také sebe samotné, často jsou totiž sami překvapení tím, jaká anekdota z nich impulzivně vypadne. Občas mohou svým humorem někoho urazit, naštěstí jsou ale stejně zdatní v usmiřování jako v žertování.

Býk

Lidé narození ve znamení Býka jsou milovníci humoru inspirovaného životem. Rádi zažívají zábavné věci a pak o nich vypráví ostatním, čímž je spolehlivě rozesmějí. Také si rádi utahují z lidí, které považují za hloupé, dobře ale ví, že to nemají dělat přímo před nimi. Stejně smýšlející skupina se nicméně bude válet smíchy.

Panna

O pannách je známo, že mají oko pro detail a neunikne jim nic z toho, co jiní lidé běžně nevidí. Výsledky svého pozorování dovedou převést v humor na jedinečné úrovni, protože si umí také vybrat skvělé načasování. Nevtipkují často, ale když už to udělají, je to pro jejich okolí nečekané a nezapomenutelné.

Panny se mnohdy při vtipkování soustředí samy na sebe a na své nedostatky, proto si leckdo může myslet, že se do sebe strefují a humor je pouze manévr, jak zakrýt nízké sebevědomí a zároveň dát najevo, co se jim na sobě nelíbí. A bude na tom něco pravdy…


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.