Největší lháři podle horoskopu: Blížencům a Štírům nevěřte ani slovo

Schopnost lhát ovládají v případě nutnosti všichni lidé, tudíž všechna znamení. Ne vždy je ale lež nutností, někdy je zkrátka jen nástrojem k tomu, aby se člověk udělal zajímavým. Nebo aby se vykroutil z průšvihu. Z dvanácti znamení zvěrokruhu jsou tři taková, na jejichž slova se vyplatí si dávat pozor, umějí totiž tahat za nos kohokoliv a bez výčitek.

Blíženci

Blíženci často lžou proto, že pravda je pro ně diskutabilní. Pokud vám vyprávějí o něčem, co zažili, událost si přikrášlí, protože už v jejich paměti se odehrála jinak. Jejich vztah k upřímnosti je vrtkavý, co vám budou říkat, záleží čistě na tom, v jaké jsou náladě a o co se snaží. Například pokud se vás budou snažit uhnat do vztahu, rozhodně nebudou vyprávět o tom, co dělali svým ex, ale zato rádi přeženou vše, co údajně dělali oni jim.

Štír

Štíři nevěří ostatním a mnohdy ani sobě. Jsou velmi podezíraví a uchylují se ke lžím jednoduše proto, aby nad nimi nikdo neměl navrch. A je jedno, jestli jde o nadřízeného v práci, rodiče, partnera nebo třeba pošťáka. Když jsou při lži náhodou nachytáni, tak druhou osobu slovně zmanipulují tak, až sama začne o pravdě pochybovat. Jak jde o lhaní, jsou skutečnými mistry, a proto je třeba si na ně dávat pozor.

Kozoroh

Kozorozi nelžou pro vlastní potěšení, ale zkrátka jen proto, aby vyhráli, když je to potřeba. Obzvláště kreativní jsou v tomto ohledu v momentě, kdy jim kvalitní lež může vydělat také nějaké ty peníze. Uzavírat s nimi jakékoliv obchody či od nich něco kupovat se proto málokdy vyplatí. Na čem můžou, na tom se snaží vydělat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.