Toxické vztahy podle horoskopu: Střelci by se měli vyhnout Rybám a Štíři Lvům

Mezilidské vztahy už ze své podstaty nejsou jednoduché, roli v nich hrají emoce, které mohou být jak pozitivní, tak negativní. V milostných vztazích to pak platí obzvlášť. Páry s ideální chemií jsou obdivuhodné, ale je i mnoho takových, které se k sobě už na první pohled nehodí. S jakým znamením byste se ve vlastním zájmu neměli podle horoskopu dávat dohromady?

Beran

Býk

Berani jsou schopni s Býky tvořit skvělou přátelskou dvojici, ale v romantickém směru se k sobě absolutně nehodí. Tvrdohlaví Býci totiž nesnáší situace, v nichž někdo zpochybňuje jejich názory, což by neústupný Beran dělal nepochybně. Pár složený ze dvou jedinců, kteří rádi rozdávají rady, ale v podstatě je neumí přijímat, by byl velmi toxický. Rozchod by navíc byl bouřlivý, protože zatímco Beran by začal svou ex polovičku ignorovat, Býk by si vydupával vysvětlení.

Býk

Blíženci

Býci a Blíženci jsou rozdílní v mnoha věcech a hlavním problémem v jejich vztahu by byla trpělivost. Zatímco Býk je schopný s klidem přečkat v podstatě jakoukoliv situaci, Blíženci potřebují změnu a psychickou stimulaci. To by mohlo vést ke vztahu, kde Blíženci dělají vše pro to, aby došlo k rozchodu, zatímco Býci čekají, až se něco samo změní a vše se zas vrátí do normálu. Výsledkem je pak jen zbytečné promrhání času.

Blíženci

Kozoroh

Blíženci milují zábavu a neradi si vytvářejí jakékoliv závazky, Kozorozi jsou na druhou stranu spořádaní, spolehliví a oddaní nejen lidem, ale také vlastním cílům. Zatímco pro Blížence je spontánnost neodmyslitelnou součástí života, Kozorozi ji z duše nenávidí, proto je téměř nemožné naplánovat rande, které by si skutečně užili oba. Kozoroh bude chtít přijít do restaurace na večeři ještě deset minut před rezervací a Blíženec ho bude tlačit, aby se na večeři vykašlali a šli se raději projít do parku. Tato dvojice jednoduše fungovat nemůže.

Rak

Vodnář

Svobodomyslní lidé a ti, kteří touží po usedlejším rodinném životě, nejsou dobrá kombinace. Obzvlášť to platí u citlivých Raků, kteří se s Vodnáři budou srážet na všech úrovních. Raci nenávidí, když je někdo opravuje, Vodnáři na druhou stranu rádi kohokoliv opraví. Pro Raka je důležitá také samota a ideální večer je podle nich strávený u televize, zatímco Vodnář by raději byl pod stanem na hudebním festivalu s velkým davem lidí. Může pak pochopitelně přijít vzájemné obviňování z nevěry - co jeden z partnerů dělá sám doma a co ten druhý asi vyvádí na akcích?

Lev

Štír

Pro Lva neexistuje horší partner než ten narozený ve znamení Štíra. Štíři totiž rádi rozvrhují svou pozornost a myšlenky různými směry, Lvi ale potřebují někoho, kdo bude pozornost směřovat primárně jejich směrem. Mají pocit, že si ji zaslouží a vyžadují také chválu, té se od Štíra ale jen tak nedočkají, protože ten chválí jen ve výjimečných případech. Když se Lvi nedočkají toho, co potřebují, nemají problém to začít shánět jinde, což notoricky žárlivé Štíry vytočí doběla. Tento pár se dá považovat za pravděpodobně nejtoxičtější z celého zvěrokruhu.

Panna

Ryby

Toxicita ve vztahu těchto dvou znamení spočívá především v jednom velkém konfliktu. Panny chtějí, aby Ryby byly nohama na zemi, zatímco Ryby by si přály, aby se Panny dokázaly povznést s nimi. Na přátelské úrovni mohou tato znamení fungovat skvěle, rčení, že protiklady se přitahují, by se v jejich případě ale do romantické roviny přenášet nemělo. Snílci nechtějí kdovíjak dlouho řešit účty a praktičtí lidé nemají zájem půl hodiny probírat, že se snílkům zdálo o klaunech a jednorožcích.

Váhy

Panna

Váhy a Panny v sobě dokáží navzájem probudit to nejhorší. Kritické Panny se Váhám dostanou do hlavy jako lusknutím prstu, naopak Váhy svou neschopností udržet tajemství dávají Pannám záminku k tomu, aby jim nevěřily. Osoby narozené v těchto znameních navíc rády mluví a nerady dávají slovo někomu jinému, společná večeře se tak může snadno proměnit v hodinu a půl strávenou překřikováním u stolu. Nastolit rovnováhu je až na výjimky nemožné.

Štír

Lev

Lvi umí být arogantní a to může Štíra vytáčet k naprosté nepříčetnosti, kdy hádky jsou nevyhnutelné. Obě znamení podléhají svým emocím a ke střetům mezi nimi tak může snadno docházet i na veřejnosti. Z kolemjdoucích či jejich přátel se tím pádem stanou diváci sledující divadlo, které neměli nejmenší zájem vidět. Toxicita tohoto vztahu může ovlivnit přátelské i rodinné vztahy obou zúčastněných, což ani jeden z nich nechce.

Střelec

Ryby

Ryby v sobě umí držet zášť dlouho, křivda je jen tak neopustí. Na druhou stranu Střelci odpouštějí poměrně snadno a rychle, proto nepochopí, proč by proti nim někdo vytahoval týden starý spor. Ryby z toho usoudí, že Střelci nemají dostatečný respekt k jejich pocitům. Tyto neshody gradují v pravidelné hádky týkající se předchozích hádek, které se vlastně nikdy nevyřešily. Je to nekonečný kolotoč.

Kozoroh

Váhy

Pro Kozorohy i Váhy je důležitý bohatý sexuální život, ve vztahu ho považují za jednu z priorit. Mezi lidmi narozenými v tomto znamení ovšem nevznikne dostatečná chemie k jeho udržení. Pokud se tito lidé dají dohromady, brzy zjistí, že ona pověstná jiskra tam zkrátka chybí. Pro Kozorohy navíc může být náročné najít témata, na která by s Váhami hovořili, nuda ve vztahu proto nastane velmi brzy.

Vodnář

Býk

Jen málokterá znamení jsou tak odlišná. Býk si bude přát, aby byl Vodnář neustále s ním a ideálně doma, z čehož Vodnář bude mít pocit nesvobody a frustrace. Dovede si totiž i ve vztazích s nejbližšími držet odstup, což pozornost a kontakt vyžadujícího Býka bude dohánět k šílenství. Jeden z páru pak nevyhnutelně skončí se zlomeným srdcem.

Ryby

Beran

Ryby nenávidí, když jim někdo říká, co a jak mají dělat, Berani si naopak užívají, když mohou být lídry. Vztah lidí narozených v těchto znameních se proto může snadno proměnit v neustávající bitvu o převzetí kontroly, nakonec i nad malichernými záležitostmi, až dokonce i výběr restaurace k večeři bude problém. Berani si navíc při konfliktech občas nevidí do pusy, což ve vztahu s Rybami, které jen tak neodpouštějí, může být obrovský problém.

Jaký bude srpen podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.