Astročlánky

19. července 2023 05:29

Eliška Reiglová

Čtveřice nebojácných znamení: Kdo podle horoskopu nejvíc prahne po dobrodružství

Touha po dobrodružství se alespoň v malé míře skrývá v každém z nás, i kdyby oním dobrodružstvím měla být jen projížďka na koloběžce. Jsou ale lidé, kteří po něm touží tak moc, že je leckdo může sotva chápat. Která znamení by pro život plný zážitků udělala téměř cokoliv?

Beran

Berani jsou duší průkopníci. Jsou nebojácní a odhodlaní, což z nich dělá v podstatě rozené dobrodruhy. Jsou schopni čelit jakýmkoliv výzvám, obzvláště pak těm, které si na sebe sami vymyslí. Jejich touha po vzrušení by se dala popsat jako neukojitelná, proto neváhají jít vstříc neznámému po hlavě.

Střelec

Průzkumnictví je neodmyslitelnou součástí povahy Střelců. Neustále hledají nová místa, která by mohli prozkoumat a zažít dobrodružství, o kterých budou moci vyprávět a na která budou do konce života vzpomínat. Jsou také skvělými průvodci, protože se snaží být na každou svou výpravu perfektně připravení. I přes kulturní odlišnosti se všude cítí jako doma.

Blíženci

Blíženci si neumí představit život bez stimulace intelektu. Jejich dobrodružství nemusí nutně zahrnovat seskoky s padákem či výšlapy po strmých kopcích, primárně chtějí uspokojit svůj mozek a rozšiřovat si znalosti. Cestují za inovacemi a neotřelými nápady, chtějí se setkávat s lidmi, kteří jim nabídnou jiný pohled na svět. Pojmu dobrodružství tak dávají odlišný význam.

Vodnář

Zakázané ovoce chutná nejlépe, což dobře ví dobrodružní Vodnáři. Adrenalinem rozhodně nepohrdnou a prozkoumat místa s omezeným i zcela zakázaným přístupem je láká ze všeho nejvíc. Rádi překračují všemožné hranice, nejen ty své, a inspirují okolí k tomu samému. Trocha opatrnosti by ale občas na škodu nebyla.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.