Astročlánky

27. července 2023 06:30

redakce Prima Ženy

Velký horoskop na srpen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co vám předpovídají hvězdy na měsíc, v němž si stále ještě můžeme užívat prázdnin a dovolených, tepla, sluníčka a možná i bohaté úrody? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na srpen 2023.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Už dlouhou dobu sníte o něčem, co máte spojeno s vaší prací, a tento měsíc se vám podaří pootevřít si dveře přesně tam, kde jste chtěli už delší dobu být. Potřebujete k tomu však velkou dávku odvahy, protože to nebude tak jednoduché, jak to bude na začátku vypadat.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Berana.

Býk

Začátkem měsíce si na vás vzpomene někdo z vašich přátel s nabídkou na skvělou práci. A hned vám zavolá. Jenže se nezeptá, jak to máte s hlídáním dětí, a tak vás navnadí na skvělou práci za skvělé peníze, ale s časem to bude špatně. Trochu vás to bude mrzet i na konci měsíce.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Býka.

Blíženci

Cítíte se delší dobu nejistí. Vaše nejistota nemá žádné opodstatnění, pramení totiž někde z dětství a občas se objeví, aniž byste věděli, co je její příčinou. Tentokrát to zasáhne vaše partnerské vztahy a také vám to přinese nejistotu v práci. Začněte s tím pracovat a věci se obrátí.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Blížence.

Rak

Budete mít pocit, že máte smůlu, jelikož se vám mohou od začátku měsíce rozbíjet postupně věci v bytě. Možná se vám rozbije i klimatizace v autě a vy zjistíte, že náhradní díly stojí šílené peníze. Pozitivní na tom bude fakt, že na vše se objeví peníze. Vždy, když nějaké vydáte, tak se vám okamžitě vrátí.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Raka.

Lev

V poslední době se kolem vás točí spousta toxických lidí. Máte pocit, že všichni si jen stěžují a litují se. Jenže vše není vždy jen o okolí, ale i o vás. Pokuste se zamyslet, jak jste na tom v poslední době byli vy. Zda jste si také nestěžovali a nelitovali se. Změňte sebe a změníte svět kolem vás.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Lva.

Panna

Vášeň a obrovská láska vás zasáhnou uprostřed léta. Budete přemýšlet, zda je to opravdové zamilování nebo jen letní poblouznění. Nakonec to přestanete řešit a necháte všemu volný průběh, což bude to nejlepší, co můžete udělat. Kvůli žárlivosti se totiž může něco hodně pokazit a přijdou mezi vás ztráty. Naštěstí si s partnerem vše vyříkáte a znovu obnovíte ztracenou důvěru a lásku.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Pannu.

Váhy

Nejde vám soustředit se, a tak v poslední době děláte chyby a pak z toho jsou průšvihy. Už vás párkrát zachránil někdo z kolegů. To, co vás trápí, je velký stres. Stresujete se už tak dlouho, že se to stalo nedílnou součástí vašeho života a už to nepoznáte. Zastavte se a hledejte klidné místo.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Váhy.

Štír

Na začátku srpna můžete potkat někoho nového, s kým nebude problém začít vztah. On to vlastně nebude nikdo nový, ale někdo, s kým jste mohli mít v minulosti nějaký konflikt a rozešli jste se. Nikdy jste však nebyli partneři. V druhé půlce měsíce vás čeká finanční jistota. Ale také nebudete chtít něco řešit, a to vyvolá konflikty. Koncem měsíce zažijete rozchod a ztráty, ale i možné konflikty.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Štíra.

Střelec

Budete mít hodně příležitostí si tento měsíc užít společenských událostí. Dostanete pozvánky na různé společenské akce, ale budete chtít spíše odpočívat, než být ve společnosti aktivní. Kamarádka vám nabídne víkend na horách v klidném a relaxačním prostředí. Neváhejte a odjeďte, pomůže vám to.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Střelce.

Kozoroh

Stabilita, která vás doprovázela až do tohoto měsíce, se najednou začne hroutit a vy začnete prožívat beznaděj. Budete se chtít někam posunout a ono to nebude hned možné, ale když si počkáte do konce měsíce, tak se vše posune tam, kam si přejete, a koncem měsíce se všechno urychlí.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Kozoroha.

Vodnář

Máte možnost zažít úžasný sex, a to vícekrát. Užijte si to, protože se to nemusí opakovat. Tento měsíc prostě bude plný vášně, a to nejen sexuální, ale i pracovní a společenské. Budete mít i dobrou náladu, a tak se vám podaří domluvit nějaký obchod, který nakonec vyjde velice dobře.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Vodnáře.

Ryby

Váš partner se vám ukáže v jiném obrazu, než jste ho viděli v minulosti. Pozve vás totiž na večeři, jenže nakonec to budete muset zaplatit vy a to vám vyrazí dech. Najednou vám dojdou spojitosti s finančními záležitostmi. Začnete to měnit, a to vám pomůže celý vztah změnit a posunout na jinou rovinu.

Přečtěte si podrobný horoskop na srpen pro Ryby.