Astročlánky

29. července 2023 05:12

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Střelce: Až na pár neshod si celý měsíc užijete

STŘELEC - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Střelce v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vám pomůže uklidnit všechny spory? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází karta Síla. To je nádherná karta plná energie, která vás povzbudí, posílí vás. Je ale také o tom, abyste si uvědomili, že nejsilnější je ten, kdo dokáže ovládnout sám sebe, kdo se dokáže postavit vlastním slabostem. Máte možnost zbavit se nějakého zlozvyku, něco si zakázat, nebo naopak dovolit, případně splnit nějaké předsevzetí. V neposlední řadě vám tato karta dává silný erotický náboj.

Co říkají mariášové karty?

Začátek srpna přinese spor se starší ženou nebo starost o někoho staršího ve vaší rodině. Vznikne to jakoby náhodou, kdy se z nějaké maličkosti vyklube něco většího. Vás to může tížit, protože se budete cítit něčím omezeni nebo ohroženi. Bude důležité se nad to povznést, podívat se na vše jakoby z výšky a než něco uděláte, napočítat do deseti. Pak to vše zvládnete a doma vás podpoří. Čekají vás pěkné chvíle ve vztahu, můžete cestovat, realizovat nějaké své plány. V těchto energiích se ponese i druhá dekáda a srpen vám uteče jako voda.

I třetí dekáda přinese celkem příznivé energie. Může přijít jen nějaká mrzutost způsobená žárlivostí, něčí nejistotou. I vy můžete na někoho zažárlit.

Rituál pro Střelce na srpen

Abyste vše v srpnu ustáli, případně se nehádali s partnerem, mohou vám pomoci okvětní lístky máku, který má silnou magickou moc. Stačí, když plátky rozházíte kolem své postele, a uvidíte, jak se všechny spory zklidní a vy poznáte znovu sílu lásky.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)