Astročlánky

31. července 2023 05:21

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Vodnáře: Čeká vás spousta příležitostí a nových věcí

VODNÁŘ - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Vodnáře v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vám může pomoci nastolit klid a harmonii? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází karta Vyšší soud. Ukazuje, jako kdybyste si měli projít regenerací, znovuvzkříšením. Tato karta znamená situaci, kdy se někomu něco spočítá, zaplatí nějaký starý účet nebo získá odměnu za dobré skutky.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují na srpen spoustu příležitostí a nových věcí. Budete se tím muset pravděpodobně prokousat, něco nového se naučit. Někdo po vás možná bude chtít, abyste práci dělali jinak než předtím. Nejdřív se vám to nemusí pozdávat, ale pak pochopíte, že je to docela fajn. Opatrní buďte na cestách. Pravděpodobně se vyskytnou situace, které vás budou znervózňovat a chtělo by to trochu nadhledu.

Pro lásku bude nejlepší období začátkem srpna. Budete poznávat nové lidi, užijete si společenské akce, pocit volnosti, možná si odpočinete a finančně vše zvládnete.

Rituál pro Vodnáře na srpen

Trochu vylepšit váš svět vám může pomoci olej z pačuli, ať už si ho dáte do aromalampy nebo ho kápnete do vody, kterou umýváte podlahu, případně se jím navoníte sami. Je to velké afrodisiakum, navozuje harmonii, pocit klidu a spokojenosti. Jen pozor, kdybyste ho chtěli použít k černé magii. Mohlo by se to otočit proti vám.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)